Sådan finder du billigt konfirmationstøj til drenge og piger

Skal du snart i gang med at finde konfirmationstøj til din dreng eller pige, kan du her finde et par gode råd til, hvordan du sparer så mange penge som muligt.

Det kan jo hurtigt blive en dyr fornøjelse at købe tøj til konfirmation, men hvis du eksempelvis kigger på konfirmationskjoler udsalg eller vælger at købe fra en outlet butik, skal du ikke være bange for, at det tager overhånd.

Køb det over nettet

Du kan evt. vælge at købe det hele over nettet. Der er mange flere butikker at vælge imellem, når du handler online, og på den måde er du ikke nødsaget til at nøjes med de priser, du kan finde i de lokale butikker.

Når du åbner op for mange flere mulige butikker på nettet, kan du også nemt finde priser, der er meget lavere end i de lokale butikker. Samtidig er der mange flere modeller at vælge imellem, og du får stadig det hele leveret direkte hjem til døren med mulighed for at prøve det og returnere det, hvis det ikke lige passer.

Vær ikke bange for at spørge om rabat

Handler du lokalt, skal du ikke være bange for at spørge om rabat. Skal du eksempelvis have din dreng med i en herretøjsforretning for at finde et passende sæt til konfirmationen, kan det typisk lade sig gøre at spare alt fra få kroner til et par hundrede kroner på din handel, så længe du ikke er bange for at spørge om det.

I mange af sådanne butikker kan de nemlig selv give yderligere rabat ved kassen, hvis de har lyst til det. Og skulle du få et nej, har du da i det mindste givet det et forsøg.

Køb en brugt konfirmationskjole

Når det gælder en konfirmationskjole, kan du jo også overveje at købe den brugt, hvis du har lyst til det. Der er mange konfirmander, der vælger at sætte deres kjoler til salg efter festen, fordi de bagefter ikke længere har noget at kunne bruge den til. Den skal som udgangspunkt kun bruges denne ene dag.

Derfor er der som regel rigtig gode muligheder for at finde en brugt kjole på eks. Facebook eller DBA, hvor du tit kan spare 50% eller derover. Og det kan jo hurtigt blive til en del penge sparet, da en kjole til konfirmation nemt kan koste mange penge som udgangspunkt.

Ingen regler for konfirmationstøj

Til sidst er det også vigtigt at huske, at der ikke er nogle regler for, at du skal købe en dyr kjole eller et dyrt jakkesæt til konfirmationen. Du bestemmer helt selv, hvilket tøj du har lyst til at have på i kirken, og du kan sætte det sammen, akkurat som du har lyst til.

Har du et sæt tøj derhjemme, som du vil elske at have på, er det da bare med at få det på, på den store dag. Du behøver ikke at gå ud for at købe en ny kjole, hvis du ikke vil.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.