Sidney Lee

Når vi siger Sidney Lee, er det nok de fleste, der kan nikke genkendende til det navn. De fleste danskere lærte ham at kende, da han med reality-bølgen begyndte at tone over skærmen i alverdens tv-programmer.

Med sin trofaste bandana om hovedet har han lagt navn til alverdens overskrifter, og mange husker ham sikkert fra dengang, hvor det ikke tog Stig Tøfting mere end syv sekunder at knockoute Sidney Lee i en boksering, eller da han i 2011 sammen med Go Morgen Danmark stod bag en aprilsnar, hvor han fremstod som den psykologistuderende han “i virkeligheden var”.

Sidney Lee
Sidney Lee

Realitystjernen vi ved mindst om – men kender bedst

Det interessante ved Sidney Lee er nok, hvor genkendeligt et navn og en karakter han er, men hvor lidt vi egentlig kender til personen bag Sidney Lee.

Flere medier har gennem mange år forsøgt at få den rigtige identitet ud på Sidney Lee, men det forbliver langt hen af vejen stadig en hemmelighed, hvem der egentlig gemmer sig bag bandanaen og bruncremen.

Hvor mange andre reality stjerner giver dybdegående interviews alle steder, er Sidney Lee forblevet det fænomen, han langt hen af vejen er.

Programmer med Sidney Lee

Der er gennem tiden blevet lavet rigtig mange programmer, hvor Sidney Lee på en eller anden måde har spillet en rolle. Han har været med i en bred vifte af tv-produktioner, og der er gode chancer for, at du har set ham i en lang række af dem.

De mest populære tv-programmer, som Sidney Lee har været en del af, har nok været 4-stjerners middag, Zulu Kvægræs og Zulu Djævleræs, Dagens Mand, Singleliv samt divers optrædener i Go Morgen Danmark, Go Aften Danmark og Aftenshowet. Sidney Lee optræder stadig i nogle tilfælde i reality programmer, men han laver ikke nær så mange programmer i dag, som han gjorde for 5-10 år siden.

Sidney Lee og fysikeren

I de sidste par år har Sidney Lee været en fast del af det, der startede som et radioprogram på Radio24Syv, men som sidenhen er blevet overtaget af Berlingske. Programmet hedder Genialos, og hvert år sidder Sidney Lee ved siden af fysikeren Holger Bech Nielsen og opsummerer det år, vi har været igennem.

De to modsætninger er blevet yderst populære, og ved siden af hinanden udgør de en duo, der er meget eftertragtet at lytte til blandt danskerne. Og det er da heller ikke uinteressant at høre på, når de to meget forskellige personer stikker hovederne sammen.