Grillhygge i haven

Der er ikke noget mere hyggeligt end at grille ude i haven. Og en hakkebøf smager bare bedre, når den er grillet på en grill, end når man steger den på panden. Som mange efterhånden har fundet ud af er en gasgrill noget mindre tidskrævende end en kulgrill, så den kan man nemt bruge selv i en travl hverdag.

Nemt og bekvemt

En gasgrill er ikke bare en gasgrill. Der er forskel i kvaliteten, og det kan godt mærkes. Hvis man tager en grill i den lidt dyrere ende af skalaen som for eksempel en weber gasgrill, så vil denne være dyr i anskaffelse, men på længere sigt vil det være en investering, som holder pengene hjemme.

En weber gasgrill er bygget til det danske vejr, hvor der kommer en del regn hele året igennem. Det betyder, at den kan klare at stå udenfor, uden at den ruster til efter en enkelt sæson eller to. Og det er rart at vide, når man køber den, for det kan gøre, at man vil komme til at bruge den oftere.

Selvom en weber gasgrill er noget dyrere end en gennemsnits grill, behøver den ikke koste en formue. Man kan sagtens finde weber gasgrill tilbud, hvor man kan gøre en god handel, og så har man en gasgrill, som vil holde i mange år uden en masse vedligehold.

Gør haven klar

Som haveejer ved man, at det gælder om at komme ud i haven først på året for at gøre klar til sommeren. Når man starter allerede i marts, er jorden stadig så blød, at det er relativt let at fjerne ukrudtet i jorden. Det kan være, man vil have plantet nye blomster og have anlagt nye bede for at gøre haven mere hyggelig. Der er ingen tvivl om, at jo mere man gør ud af sin have, desto mere lyst får man til at være derude.

Det kan også være, at hækken trænger til en overhaling. Nogle gange skal der en helt ny hæk til, mens man andre gange kan nøjes med at reparere på den, man har. Hvis man ikke vil vente 10 år på, at hækken vokser til, kan man købe opvoksede hækplanter. Disse fås i forskellige højder, så de kan benyttes som reservedele i en eksisterende hæk og kan sættes hele året rundt. Med en opvokset hæk har man lagt rammerne for mange dejlige timer i haven.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.