Find inspiration til underholdning og gav til konfirmanden!

Er du en person, der godt kan lide at sidde og læse små artikler? Det kan være rigtig hyggeligt at sidde med en varm kop kaffe og et tæppe og sidde og læse alle mulige artikler på en regnvejrsdag.

Hverdagen kan til tider være stressende med arbejde, skole eller andet, så derfor kan det være rart nogle gange at læne sig tilbage og slappe af med noget godt læsestof. Du kan her finde noget inspiration til underholdning til en kommende fest!

Tips 13

Skal du måske snart til en konfirmation, og mangler du for eksempel noget inspiration til, hvad du kan lave af underholdning? Man kan finde på masser af god underholdning, der inddrager konfirmanden såsom taler og sange, men hvorfor ikke finde på noget, der kan inddrage alle gæsterne?

Hvad med at prøve legen Tips 13? Denne leg er en god underholdning at fremføre, fordi den inddrager alle til festen, og den tager ikke så lang tid at fremføre!

Golfbanen over alle golfbaner

Hvis du endnu ikke har fundet ud af, hvad du gerne vil give konfirmanden i gave, så kunne du give ham eller hende og familien et ophold til golfbanen Great Northern Spa! Denne golfbane, som ligger tæt ved Kerteminde på Fyn, er en meget populær destination for golfentusiaster. Anlægget er godt integreret godt i den omkringliggende natur, og klubhuset er designet, så man kommer til at tænke på Operahuset i Sydney! Derudover er der også faciliteter såsom restaurant, spa og hotel, så når konfirmanden er færdig med at spille golf, kan han eller hun trække sig tilbage og nyde de andre faciliteter.

Hjalp artiklen?

Håber du fået inspiration til, hvad du kan lave og give til konfirmationen? Det skal nok blive en dag, som konfirmanden sent vil glemme!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.