3 tips når du vil se stand up live

Vil du gerne i gang med at se meget mere stand up live, kan vi her komme med et par gode tips til dig, så du får den bedste oplevelse.

Har du også brug for at gøre dit hjem pænere, kan det være oplagt for dig at tage et nærmere kig på disse dekorative persienner, som sikkert vil blive til et hit hjemme i din bolig.

Se komikere du ikke har set før

Det første tip vi kan komme med til dig i dag er, at du bør gøre dig selv den tjeneste at købe billetter til komikere, som du måske ikke har oplevet før. Det er altid sjovt at opleve comedy fra andre komikere, end dem du plejer at høre på, og du kan jo altid kun blive positivt overrasket. Så er der nogle navne, som du ikke har oplevet live før, kan det være sjovt at købe billetter til dem for at se, om du også skal gøre det en anden gang – hvilket du helt sikkert kommer til, da de fleste danske komikere er virkelig gode.

Prøv at tage til open mic

Dernæst kan det også være en idé for dig at tage til en open mic, hvis der ligger sådan en i nærheden af, hvor du bor. Det er gerne her, at komikerne prøver deres nye materiale af. Noget vil være rigtig dårligt, og andet vil være utroligt godt. Sådan er det til en open mic. Billetpriserne er dog også sat ud fra dette koncept, så det koster ofte ikke meget at komme ind til en open mic, hvor du kan opleve en god håndfuld komikere på en og samme aften. Tit er der også en lidt mere kendt vært på, som sætter alle komikerne på.

Køb dine billetter i god tid til de store navne

Har du et ønske om at komme ind at se nogle af de større komikere i Danmark optræde, kan det være en god idé at sørge for at købe dine billetter i god tid, da der tit bliver udsolgt til mange af deres shows meget hurtigt. Især hvis det er de helt store navne som Anders Matthesen, Mick Øgendahl og NIkolaj Stokholm, som alle sælger rigtig mange billetter til alle deres shows. Du kan ikke vente med at købe dem til sidste øjeblik, da det i den grad vil være for sent.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.