Sådan sikre du dig at du får mobilabonnement det rigtige sted

Efterhånden er der rigtig mange forskellige udbydere af mobilabonnementer, og sælgerne fra disse ringer ofte for at få en til at skifte. Men det kan til tider være rigtig svært at finde ud af hvilket sted, der tilbyder det helt rigtige abonnement til dig. For hvad er forskellen mellem dem alle og som det allervigtigste, hvem giver dig den bedste mobildækning?

Skab mulighed for en sammenligning

Først og fremmest er det en rigtig god ide at tage noter, når man taler med en sælger af mobilabonnementer. På den måde kan du nemmere se hvilke forskelle der er på de forskellige tilbud du har fået og om denne forskel er særlig stor. Dette er især en god ide, fordi det ofte er svært at få sælgeren til at sende et tilbud på mail, så man må selv sørge for at have den nødvendige oplysninger til en eventuel sammenligning. Herunder bør man også skive forskellige ekstra tjenester, som de tilbyder. Dette kunne for eksempel være spotify eller telmore play. Husk især hvis sælgeren kommer med specielle rabatter, da disse ikke fremgår på deres normale oversigter.

Tjek dækningen på dækningskort.dk

En anden god ide er at tjekke hvor god en dækning de forskellige udbydere kan give dig, på netop din adresse. Langt de fleste firmaer kan nemlig findes på hjemmesiden dækningskort. På den måde kan du nemt sammenligne abonnementernes indhold og dækning.

Uanset om det er fra Yousee mobil eller Telia. Ved at foretage dette tjek, så undgår du nemmere at vælge et abonnement, hvor det efterfølgende viser sig at de ikke giver en speciel god dækning der hvor du bor. Det kan også være en ide at tjekke adresser, hvor man ellers opholder sig meget, for eksempel ens arbejdsplads eller hvis man har et sommerhus.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.