Find den rette fagforening og A-kasse

Det er vigtigt at du både er medlem af en fagforening og A-kasse hvis du skulle komme i den uheldige situation at blive ledig. Du sikres økonomisk bistand og får de rette værktøjer til at søge efter et nyt job. Der findes mange gode bud på fagforeninger samt A-kasser du kan melde dig ind i. Uanset hvilken virksomhed du undersøger nærmere, så vil der altid være fordele og ulemper ved den enkelte fagforening og A-kasse. Find ud af hvad dine behov er, så du kan finde den fagforening og A-kasse der bedst passer til dig.

Det faglige hus

Der er mange mennesker som er glade for det faglige hus A-kasse, da de får den rette hjælp af professionelle fagfolk. Det faglige hus har både fagforening og A-kasse samlet et sted således, at den enkelte dansker kun skal betale kontingent til et sted. Det faglige hus er billigt i forhold til andre og er endnu en grund til at det er fristende at vælge det faglige hus som både A-kasse og fagforening. Du kan altid læse nærmere om det faglige hus, hvis du vil vide mere om deres værdier.

Krifa

Mange mennesker ser også nærmere på Krifa, når de skal vælge fagforening og A-kasse. Her har du også det hele samlet på et sted, hvilket er et plus for mange danskere. Når du læser om folks anmeldelser så er de fleste meget tilfredse. Du kan altid få hjælp med et bestemt problem således, at du kan komme videre med f.eks. jobsøgning. På hjemmesiden kan du læse nærmere om hvad Krifa kan hjælpe dig med.

Sammenlign

Det er vigtigt at du følger din mavefornemmelse når du skal vælge fagforening og A-kasse. Derfor skal du altid sammenligne ydelser og priser fra flere steder. Du skal være klar over hvad dine behov og dermed forventninger er til en fagforening og A-kasse. På denne måde har du nogle retningslinjer og ved hvordan du kan sortere steder fra. Nogle foreninger er henvendt til en bestemt branche. Derfor skal du være opmærksom på om din jobtitel hører under de fagforeninger samt A-kasser som du kigger nærmere på. Meld dig ind i dag, så du kan være sikret hvis der skulle noget i forhold til din arbejdssituation.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.