Morten Storm var også hemmelig agent som Bamse og Anders Fog

Morten Storm afslørede for nyligt, at han var hemmelig agent for PET. Men det stopper ikke her. Han afslører nu i et eksklusivt interview, at han også har været hemmelig agent som selveste Bamse og Anders Fog. Han afslører endvidere, at omfanget med hemmelige agenter er så voldsomt, at alle landets borgere faktisk er hemmelige agenter… AndePostens læsere kan her læse hans nye og tankevækkende afsløringer.

Ifølge Morten Storm findes der flere undercoveragenter i Danmark, end der findes rigtige autentiske mennesker uden skjulte agendaer. Han afslører samtidig at ”Hr. og Fru. Jensen” dermed blot er en myte og mere end det… de er måske endda et veludført røgslør, der holder os alle sammen beskæftiget.

Som AndePostens udsendte satte jeg mig for at undersøge udtalelserne. Da jeg gennem en heldig pokeraften med varme damer og cubanske cigarer havde vundet ”en aftale” med gode kontakter hos PET, lykkedes det mig at få sat Morten Storm i stævne i 15 minutter på en mindre cafe et sted i Danmark, i håb om at få ham til at kaste yderlige lys over sine udtalelser…. han fortalte at han ville være i forklædning, og at et kodeord var nødvendigt.

Jeg foreslog kodeordet ”rap rap” hvilket blev godtaget og høstede mig en mindre kompliment hos chefen for PET Jacob Scharf der – temmelig irriteret godt nok – hviskede, at det var meget passende, når nu ”den fede fugl havde tænkt sig at skråle løs… igen.”

Da jeg mødte op på den aftalte cafe kunne jeg umiddelbart ikke se Morten Storm nogen steder, og jeg tænkte, at han måske havde fået kolde fødder. Men få øjeblikke efter fik jeg øje på en korpulent herre inde bagved, som sad med ryggen til mig med et blåternet viskestykke over hovedet, og sippede til en kop te.

Kodeordet hviskes
Jeg genkendte straks den korpulente herre som: rocker, muslim og PET agenten Morten Storm…. og jeg rømmede mig, gik nogle skridt nærmere og hviskede den aftalte kode: ”rap rap.”

Han rejste sig smilende op og hilste og jeg nikkede op mod hans viskestykke om hovedet, som jeg fandt rimelig afslørende når man tænker på hans fremtræden i medierne, og spurgte: ”Hvorfor?” Men han kiggede bare op mod loftet og snøvlede: ”Loftet… det er vist meget normalt…. og i øvrigt pisseeffektivt når det regner… man har SLET ikke brug for paraplyer.”

Da jeg kun havde femten minutter til rådighed lod jeg den ligge der, nikkede forstående og drejede smilende samtalen ind på hans udtalelser omkring de mange undercoveragenter der angiveligt skulle være i Danmark, og om han ville uddybe sin påstand. Han nikkede og vi satte os ved bordet.

Han kiggede et øjeblik skeptisk på mig og sagde: ”rap rap det er i øvrigt en lidt for nem en kode at efterligne…. hvilken sprøjte var det du kom fra….?”

Jeg rankede ryggen, lagde mit pressekort på bordet og svarede: ”AndePosten” Og fortsatte: ”koden er genial hr. Storm… ser du… nogen gange er en and blot en and…. forstår du?”

Jeg tændte diktafonen og smilede opfordrende til hr. Storm. Han foretog en kraftig udånding og blinkede indforstået til mig, og begyndte at fortælle:

Alle er undercover
”Folk er ikke dem, du tror, de er…. alle er undercover, som andre end dem selv…. alle…. men der er en der har brudt kodekset nu… og vores samfund som vi kender det, vil aldrig blive det samme igen, hvis ikke hun stoppes… men lad mig fortælle dig min historie.”

Alle er undercover?

Alle er undercover?

Jeg nikkede… det her lød sindssyg spændende…. hele Danmark undercover…?…..vildt… jeg anede nyheder af gigantiske kioskbaskerdimensioner, og jeg checkede at diktafonen kørte, det gjorde den. Morten Storm tog en slurk af sin te og rømmede sig:

Det begynder specielt
”At gå undercover kræver kun at man er myndig, og det er på ens fødselsdag, at man bliver kontaktet og the game begins….”

Hr Storm smilede… “men det ”prik på skulderen” man får i gave slettes af det tyggegummi man får efter samtalen, så man ikke husker samtalen, men kun sin nye rolle… I mit tilfældet undlod jeg dog behændigt at spise tyggegummiet.”

”Jeg blev myndig i 1992 og allerede i 1993 gik jeg undercover som Bamse (Bamse og kylling red.) Og i årene 1993 – 1998 var jeg Bamse, men jeg blev så træt af ordene: Tivertifald, værsesgo og molodi at jeg til sidst var nødt til at skifte rollen ud med den diametralt modsatte, og derfor var jeg i årene 1998 til 2001 Anders Fogh”, fortæller Morten Storm.

Morten Storm var Bamse? ... Måske der er en lighed?

Morten Storm var Bamse? ... Måske der er en lighed?

Jeg sad og lyttede, og kunne ikke skjule min skepsis. Jeg var i øvrigt også ret sikker på at jeg var mig selv, og ikke undercover. Jeg nævnte det for hr. Storm der kiggede med en vis medlidenhed på mig, og sagde at nogen gange kunne man være så glad for sin ”rolle” at man blev et med den. Det var ikke så godt for gamet, men dog ikke decideret faretruende.

Den oplysning fik mig til at ryste forvirret på hovedet, men besluttede mig af nysgerrighed for at gå med på hans historie.

Per Stig Møller er en kvindagtig tøjte
Ok… Hr. Storm… men hør, der er trods alt en rimelig stor afstand fra Bamse til Anders Fogh. Var det ikke svært for dig?”

Hr. Storm kiggede direkte på mig og sagde med præcis samme stemme som Anders Fogh:

”Per Stig Møller er en kvindagtig tøjte klædt ud som en gammel piberygende mand… og han stinker.”

Jeg var paf. Han ramte Anders Foghs stemme spot on, faktisk så præcist at jeg pludselig også syntes at han lignede ham, og min nysgerrighed blev ikke mindre.

Morten Storm smilede og oplyste at rollen som Anders Fogh herefter blev overtaget at Linse Kessler, og at rollen som Linse Kessler på daværende tidspunkt blev udfyldt af Sidney Lee, som på det tidspunkt ikke var så kendt i den brede offentlighed.

Hvem var så Sidney Lee….?
Jeg blev nødt til at afbryde ham, der var noget der ikke stemte Hvis Anders Fogh i regeringsårene var Linse Kessler, og Linse Kessler var Sidney Lee… hvem var så Sidney Lee?

Han kiggede direkte på mig: ”Ja…det er jo derfor vi sidder her i dag. Hende der var i Sidney Lee… det var… og endnu mere vigtigt… er: Helle Thorning.”

Helle Thorning?

Helle Thorning!

”Jamen” begyndte jeg, men blev afbrudt.

Helle Thorning er fanget af magten.

Helle Thorning er fanget af magten.

”Ja… hun er fanget af magten. Efter at have levet en trøstesløs tilværelse som Sidney Lee og Linse Kessler blev hun hooked på magten som statsminister, da hun, som nævnt, var i rollen som Anders Fogh efter mig, og da regeringen blev rød sprang hun ud som sig selv: Helle Thorning, og fastholder nu at det er hendes virkelig identitet.”

Jeg var målløs, men ok, der var selvfølgelig ikke mange der kendte til hende før hun blev leder af Socialdemokratiet.

Storm sad et øjeblik og kiggede ud i luften inden han fortsatte:

Fanget i rollen
”Lidt ligesom dig kunne man tro hun er fanget i sin rolle, men modsat dig, så er hun ikke rollen 100 procent. Hun har fastholdt sine dyre vaner, mens hun fastholder at være socialdemokrat… og dermed ved vi at hun sgu ER Helle Thorning… og dèt er en katastrofe”.

Min hjerne kørte for fulde omdrejninger, hvis dette nu var sandt. Hvordan kunne det ændre vores samfund? Og hvis mange folk havde det som mig, hvordan var det så muligt at ændre deres selvopfattelse på den måde?

Det rene anarki
Jeg delte mine tanker med Hr. Storm, og han svarede:

Det er kun et spørgsmål om tid før at alt bryder sammen… når først en spiller sin rolle forkert, eller afslører hele gamet… så vil flere følge… mistanken vil vækkes… og som dominobrikker vil det hele vælte, og højtstående embedsfolk vil tvivle på dem selv, og da mange af dem måske i virkeligheden er simple forbrydere vil de have frit spil…. og sidde på magtfulde poster….. sort vil være hvid og hvid vil være sort… det bliver det rene anarki!”

Jeg sad og måbede da en PET-livvagt venligt informerede os om at de femten minutter var gået. Vi rejste os op og gav hånd. Mit hoved summede af de nye og på mange måder enestående oplysninger. Og jeg tænkte… hvis han så er Morten storm nu… hvorfor så have det tørklæde på hovedet?

Derfor pegede jeg igen op på det blåternede viskestykke om hans hoved, men han afbrød mig og sagde:

Et pudsigt fænomen
”Ja, loftet er der stadig…. det ER ret vildt… og jeg har bemærket at det tilsyneladende kun er når man er udenfor, at det er væk…. det er et pudsigt fænomen.”

Han bukkede for mig og satte sig ned igen med ryggen mod mig og sippede videre af sin te.

Jeg kiggede forvirret op på loftet og forlod cafeen.

Det er i skrivende stund ikke lykkedes redaktionen at få bekræftet Morten Storms oplysninger… døre lukkes…. telefonopkald afbrydes…. og AndePostens redaktion bliver dagligt patruljeret af svært bevæbnede folk i forklædninger som rengøringsfolk, pizzabude, motorcykelentusiaster med flotte malerier på armene der alle hævder at de måske har glemt et eller andet på redationen, mens de roder vores arkivskabe, skraldespande, køleskabe mv. igennem, og vi ser derfor ikke andre muligheder end at spørge Andepostens trofaste læsere om følgende:

Er Morten Storms oplysninger en and?

 

 

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=5383

Skrevet af d. 17. december 2012. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Krimi, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

2 kommentarer for “Morten Storm var også hemmelig agent som Bamse og Anders Fog”

  1. sofia vallentin

    Haha det her er fandme sjovt

    mvh Sofia Vallentin

  2. Halløj for en gang sjov og ballade med dagens danmark 😀

    Det er sgu en skam at se en side som denne er faldet i søvn og ikke længere udgiver disse fantaktiske tekster der kunne have stor interesse på sociale medier.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes