Brian Sandberg forlader Bandidos….


Brian Sandberg blev for nyligt optaget i Bandidos. Men allerede nu får Sandberg ny klub. Han forlader sine nye brødre og har istedet søgt optagelse hos De Grønne Bude. Han vil derfor snart kunne ses trampende i pedalerne på sin nyindkøbte citybike, når han fløjtende afleverer breve og pakker til københavnerne.

Som AndePostens udsendte blev min nysgerrighed naturligvis vakt. Jeg besluttede mig for at ringe til Sandberg og spørge ind til årsagen bag dette dramatiske skift.

Da vi af respekt for Sandbergs udtalte læspen ikke vil bringe den båndede samtale, får I i stedet her – eksklusivt for AndePostens trofaste læsere – en direkte afskrift fra vores samtale.

(Vi ringer op)

”Brian Sssandberg sssspeaking.”

”Godeftermiddag. Du taler med Søren Spætte fra AndePosten.”

Brian Sandberg har søgt optagelse hos de barske Grønne Bude.

Brian Sandberg har søgt optagelse hos de barske Grønne Bude.

”Daws Sssscccc… øøøh…pis os`man…. hvad så?”

”Ja, vi har jo med stor interesse læst din pressemeddelelse og kan forstå, at du atter skifter klub, og vi kunne godt tænke os at vide hvad årsagen er?”

”Jo..altssså…det har jo ikke været en nem bessslutning…. men grunden til ssskiftet denne gang er at jeg har en sssærlig hjelm, som jeg har stærkt brug for lige pt….”

”Hjelm… nå, ja, det er sandt…. HA var vist ikke så glade for skiftet til Bandidos….”

”Nej…nu har jeg fandme også dem efter mig…og det er også en af grundene til at jeg nu går med hjelm.”

”Ok, ja, men det er vel næppe årsagen til dit skift til De Grønne Bude?”

”Jo…. det er den egentlig… ser du… hjelmen er min egen opfindelse… jeg kalder den mistelten-hjelmen…”

”Mistelten…?… altså som i den plante… der egentlig er af arten…. snyltere?”

”… øøøh, det ved jeg ikke…. men det er sådan en som man bruger i december… ser du… med sådan en hjelm er jeg både sssskidsukker…sød… nå nej… ssscckudsikker OG på samme tid klar til kys hele december.”

”Aha, på den måde… det havde jeg ikke tænkt på… og du siger den var den egentlige årsag til skiftet fra HA til Bandidos?”

Med mistelten over hovedet er man klar til kys hele december. Også Brian Sandberg.

Med mistelten over hovedet er man klar til kys hele december. Også Brian Sandberg.

”Ja… altså det med hjelmen var OK hos mine tidligere brødre, men det med misteltenen vakte ikke begejssstring…. men da jeg talte med Bandidos var de MEGET mere imødekommende, og nogen af dem smilede rigtig rart samtidig, men det var desværre kun indtil de havde pumpet mig for oplysninger, så synes de pludselig at jeg ”lugtede lidt af tøs…..” som de sagde.”

(Brian Sandberg snøfter lidt)

”Nå for søren, jamen det lyder ikke som om det har været en rar oplevelse….”

(Brian hulker.)

”Nej… men nu vil jeg ligge de dummer lædertosser bag mig. Lige nu er jeg ved at prøve et par rasende ssssmarte grønne tights…. kæft hvor de ssstrammer i sskridtet…. men det er nu på en rigtig lækker måde…”

(Sandberg virker nu væsentligt mere opløftet, og han fortsætter.)

”…Kæft, det er BARE dejligt det her… hør hvad var det du sssagde du hed…?

”….Søren Spætte…”

”Sssscc..sssscc….. aaarrrhhh PIS os`man…. ok….. cool nok… Sssskulle vi ikke mødes face to face og få en… sssssludder til jeres artikel?”

”Det må blive et nej tak herfra Sandberg. Jeg tror vi har hvad vi skal bruge, men tak for snakken og held og lykke fremover.”

”….øv…ok… du pumper mig måske også bare for oplysninger og skrider?”

”Undskyld…?”

”Ja… altså uden at ”pumpe” mig sådan rigtigt… hvis du forstår sådan en lille en?”

”Mange tak for snakken igen Sandberg, og hav det nu rigtig godt.”

”……sssstop…SSSTOP… det var bare en sssspøg… jeg er lidt sssukkerhøj fordi jeg ssssidder og sspiser brundssssscccviger med ekstra sssukker, og det gør mig altid lidt glad i låget…. det er ssssski….ssssup…. hrm PIS os`man.….. det er bare rigtig rigtig dejligt.”

Ved redaktionens afslutning var det endnu ikke lykkes at få en udtalelse fra Bandidos og De Grønne Bude.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=5369

Skrevet af d. 13. december 2012. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Danmark, Krimi, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes