Geo anholdt i nudist-kostume

Flyvske Geo elsker at klæde sig ud nøgen til fastelavn. Sidste gang det skete, blev han anholdt. Men det er slet ikke dét problem, som vores alvidende brevkasseredaktør skal hjælpe ham med. Læs næste brev i stakken – som er fra komikeren Geo. Det lyder som følger.

 

Hey Stig G

Endelig en rigtig mand, der kan svarer på alt her i tilværelsen, det er fandme tiltrængt, og navnlig nu, hvor jeg har et spørgsmål der i den grad presser sig på.

Da jeg af og til er lidt flyvsk i det, vil jeg bede dig om, at holde dit svar på præcist som muligt, da du ellers taber mig ret hurtigt.

Nå, men nu skal du høre.

Her i min opgang bor der en virkelig lækker kvinde, og selvom jeg er gift, så vandrer mine tanker jo, når jeg møder hende, det er klart. For et stykke tid siden, da det var fastelavn, gik jeg så hen til hendes dør med en rose i hånden, for at lave lidt løjer med hende… .og få chancen for lige at checke hende lidt ud igen… klart.

Da jeg står foran hendes dør kan jeg høre hun vimser rundt der inde. ”Perfekt” tænker jeg, og smider så al mit tøj og tager rosen i munden og ringer på.

Cirka sådan her ville Geo overraske sin nabo (modelfoto).

Cirka sådan her ville Geo overraske sin nabo (modelfoto).

Da hun åbner døren blinker jeg frækt til hende, og spørger syngende om hun kan gætte hvem jeg er…. men bliver så overraskende afbrudt da hun skriger: ”dit fede fucking perverse svin, mand” og smækker døren i igen.

Jeg banker forsigtigt på igen, men få minutter efter brager to betjente ind i opgangen og overmander mig, og med et fast tag i mit lange hår trækker de mig på røv og albuer ned af trapperne, mens jeg fægtende med arme og ben råber:

”Jeg er klædt ud som en romantisk NUDIST, for fanden… er DET nu kriminelt?

Men de svarer slet ikke, men hiver mig temmelig hårdhændet en tur på stationen til afhøring.

Da jeg et par timer senere bliver lukket ud skinner solen så dejligt, at jeg spontant beslutter mig for at give en af mine gamle venner en lille fastelavnsoverraskelse.

Det er alt for længe siden jeg har set ham, og han er sgu sådan en sød fyr…men også lidt af en forsigtigper, med en masse låse på sin dør ind til lejligheden.

Nå, men jeg henter et boldtræ og går hen til hans dør. Jeg er ved at flække af grin, da jeg ringer på og gemmer boldtræet på ryggen, mens jeg smiler venligt ind af glughullet i døren.

Et hårdtslående boldtræ et åbenbart en ingrediens i Geo's forsøg på at lave sjov med sine venner.

Et hårdtslående boldtræ et åbenbart en ingrediens i Geo's forsøg på at lave sjov med sine venner.

Der går ikke længe før jeg kan høre et glad: ”HEJ GEO” og lyden af en masse låse der slås fra.

Da han åbner døren, smækker jeg boldtræet lige i skallen på ham, og puffer ham så ind i entreen og lukker døren igen. Hvorefter jeg går hjem for at bage et franskbrød… jeg elsker bare nybagt franskbrød.

Mit spørgsmål til dig kommer her… udover mel, gær, sukker og salt… vil du så mene, at det er bedst at bruge mælk i stedet for vand?

Jeg synes nemlig det var sådan lidt tørt i det.

Maksimale hilsener

GEOooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrmmmmmmm

 

 

 

Kære Geo


Tak for komplimenterne og dit ærlige og velskrevne brev.

 

Det er min helt klare erfaring at du får det bedste resultat ved at bruge mælk, og hvis du vil have et ekstra lækkert og luftigt brød, så kan du med fordel tilsætte to-tre æg pr. franskbrød.

 

Bedste hilsener

 

Stig G

Ved hjemmebagt franskbrød får man tilsyneladende et godt resultat ved at bruge mælk.

Ved hjemmebagt franskbrød får man tilsyneladende et godt resultat ved at bruge mælk.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=5358

Skrevet af d. 12. november 2012. Tilhører sektionerne: Kendte, Stig G's brevkasse, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes