Massiv interesse for at være ukendt

En af godt 6.200 kendte, der er færdig med rampelyset. Nu vil han være ukendt og gå til badminton og hundetræning.

Antallet af kendte mennesker i Danmark er eksploderet. Derfor opleves nu en decideret masseflugt væk fra rampelyset. Kendte vil igen være ukendte. Og ingen vil stille op til noget som helst af frygt for at blive kendt.

Efter mange år med reality tv-shows som Robinson, Big Brother og Paradise Hotel samt et utal af talentshows som x-factor, Vild Med Dans, Stjerne For En Aften og selvfølgelig den store seersucces Varm På Is, er antallet af kendte mennesker i Danmark nu nået så stort et antal, at der er kommet en massiv modinteresse for at være helt almindelig ukendt.

Det fastslår en dugfrisk rapport, som er udgivet af det indtil videre helt ukendte analyseinstitut;  Trends i Tiden ApS. Af rapporten fremgår det, at folks snart mangeårig tendens til at hungre efter de såkaldte ’15 minutes of fame’ , snart hører fortiden til. Af de mere end 6.300 personer, der er blevet interviewet til undersøgelsen, svarer godt 98%, at kendte mennesker er “nogle af de mest røvirriterende, ulidelige og øretæveindbydende” væsner der findes.

Overraskende had mod kendte
Denne ganske entydige udmelding blandt de mange adspurgte kommer noget bag på folkene bag undersøgelsen:

“Altså taget i betragtning, at 6.231 af interviewpersonerne selv er kendte, så er noget overraskende for os, at de stort set alle sammen hader kendte mennesker”, siger Peter Mogensen (navnet er opdigtet, da han ønsker at være anonym – red.), der er hovedmanden bag den landsdækkende undersøgelse og direktør i Trends i Tiden ApS.

Han fortæller videre:

“Vi havde voldsomt svært ved at finde ukendte deltagere til undersøgelsen. På grund af de seneste års udvikling er det blevet mere og mere vanskeligt at finde dem. Der er ganske enkelt ikke ret mange tilbage, og de få tilbageværende gemmer sig af simpel  frygt for at ende som kendt.”

Masseflugt væk fra rampelyset
Rapportens klare konklusion er, at vi i løbet af ganske kort tid vil se en masseflugt væk fra rampelyset. Alle vil simpelthen være ukendte og leve et helt almindeligt liv. Kendte vil fremover i stigende grad nægte at give interviews, takke nej til gallamiddage og forlange ansigtet tilsløret i ugeblads-artikler.

På Andepostens redaktion er det efter flere dages intens jagt lykkes at få en kommentar til rapporten fra en kendt person. Han ønsker ikke at stå frem, da han den seneste måned har kæmpet en benhård kamp for at vende tilbage som helt almindelig ukendt. Han udtaler:

“Som alle de andre har jeg jo også for længst spottet, at det er totalt ufedt at være kendt. Derfor har jeg lagt rampelyset bag mig for altid og er begyndt til badminton og hundetræning.”

 

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=5333

Skrevet af d. 21. oktober 2012. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Danmark, Kendte, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

En kommentar for “Massiv interesse for at være ukendt”

  1. Det var dog ærgerligt. Hvad skal vi dog gøre uden personer som Amalie, Sidney Lee og alle de andre der beriger vores liv med konstruktiv tv dokumentar 🙂

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes