Bonderøven lancerer ny parfume

Bonderøven skaber en ny parfumeserie ud fra landlivets dufte. Det er en helt uimodståelig duft, som tiltaler den moderne dansker, der elsker naturen og livet på landet. Dyreafføring, halm, gammelt træ og døde måger er primære bestanddele.

Bonderøven har længe været en stor stjerne i den danske underholdningsbranche. Med lanceringen af sin nye duftserie, så træder han nu i karakter og bruger sit brand på en spændende måde – som ellers kun internationale stjerner normalt gør.

“Jeg fik idéen, da mange af mine kolleger i branchen efterspurgte mine tricks til, hvorfor jeg er så populær. Og jeg ved, det er kombinationen af duften af griseprutter og frihed, så jeg besluttede at komme den på flaske”, fortæller Bonderøven.

Her ses Bonderøven i jagten på den helt rigtige duft af gris.

Her ses Bonderøven i jagten på den helt rigtige duft af gris.

Baseret på afføring
Duftserien åbner med en sjælden kombination af autentisk afføring fra diverse husdyr, efterfulgt af elegante strejf af halm og hø – det hele kombineret med duften af god gammel træ, der genanvendes. Trænede næser vil genkende nuancer af døde måger.

“Det er i høj grad lykkedes en sjælden forening af naturen med livet på landet, der vil tiltale den moderne dansker, der hungrer efter duften af det simple og landlige liv”, hedder det i en pressemedkedelse fra Matas, der indtil nu er eneste forhandler af den nye serie.

Serien består af:
Eau de Parfum 50 ml til en vejledende udsalgspris af kr. 199
Perfumed deodorant spray 150 ml til en vejledende udsalgspris af kr. 109.

Nyt tøjmærke
Til foråret forventer Bonderøven at lancere sit helt eget tøjmærke. Det specielle her vil ikke kun være det slidte look og farverne, der signalerer arbejdsmand – det bliver også, at tøjet kommer med specielle pletter der kun kan fremkomme fra ægte kokasser og gamle roer.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=5321

Skrevet af d. 18. oktober 2012. Tilhører sektionerne: Danmark, Kendte, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes