Dovne Robert ny spindoktor for Joakim B. Olsen

Andepostens politiske nyhedsredaktion erfarer, at eks-kuglestøderen, MF for Liberal Alliance, Joakim B. Olsen har ansat Robert Nielsen (også kendt som Dovne Robert), som særlig rådgiver.

Dette højst overraskende ansættelsesforhold er angiveligt kommet i stand, fordi LA-frontkæmperen mener, at det er dovne Roberts forbandede pligt, at yde sit til samfundet, netop der, hvor behovet er størst.

Kugler af stål
”Robert er en af dem fra taberfabrikken, der siger, at han ikke gider flere skodjobs”, udtaler Joakim B. Olsen ved et hastigt indkaldt pressemøde, og fortæller videre:

”Jeg har derfor sammen med det øvrige LA og Lars Sejr (direktør i Saxobank, nu bosiddende i Schweiz – red) besluttet at aktivere dovne Robert i et rigtigt mandfolkejob, der kræver kugler af stål.”

Til stede på pressemødet er også den nyansatte særlige rådgiver Robert Nielsen, der under selve mødet debuterer som spindoktor. Han har helt selv stået for arrangementet, indkaldt pressen og instrueret sin nye arbejdsgiver omkring, hvad der skal siges.

Er du en dovent svin?
”Ja, Joakim mente jo helt klart, at jobbet hos Anders Lund Madsen blot var endnu et i den lange række af skodjobs”, siger en tydeligt berørt Robert, og han forklarer om ansættelsesproceduren:

”Joakim ringede bare forleden”, og så sagde han: ”Jeg har hørt at du går rundt og siger, at du er et dovent svin?”

”Ja det er korrekt, svarede jeg og tilføjede; og du er en storsmølende levebrødspolitiker?”

”Så var den aftale i hus”, slutter Dovne Robert.

I en kort kommentar fra LA’s partileder Anders Samuelsen lyder det:

”Vi i LA forventer os rigtig meget af dette nye makkerpar.”

 

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=5272

Skrevet af d. 17. oktober 2012. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Danmark, Politik, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes