Joachim B. Olsen, kommende statsminister?

Næste brev som ligger først for i stakken er fra kuglestøderen og folketingspolitikeren Joachim B. Olsen, og han skriver følgende.

 

Kære Stig G med den imponerende hammer i bukserne.

Jeg kan ikke takke dig nok.

For hvor er det dog en glæde og fornøjelse, at der i denne nation af sinker med en rygrad som en regnorm, findes et menneske som dig, der på en rolig måde favner alle og giver de holdningsløse en retning i tilværelsen, som vi andre ellers måtte være nødt til at prygle frem.

Kære Stig G… du er en gave til Danmark… og jeg er ikke i tvivl om at du er liberal i dit hjerte, og med stor sikkerhed, også er en god dansk jyde, ligesom jeg.

Stig G er en gave til Danmark, skriver Joachim B. Olsen.

Stig G er en gave til Danmark, skriver Joachim B. Olsen.

Og det er bare nogle af grundene til, at jeg søger råd hos dig i dag.

Nu skal du høre.

Jeg tror jeg er Særligt Udvalgt.

Selvom det næppe er nogen hemmelighed mere, så plejer jeg dog ikke at skilte med at jeg gennem tiden har søgt om optagelse i alt, hvad der findes af politiske partier på Christiansborg.

Det er ikke noget jeg bryster mig af… men det er kun fordi jeg ved at befolkningen vil finde det usympatisk… for egentlig er jeg slet ikke ked af det, da jeg egentlig ikke ser den store forskel på de forskellige partier.

Og, hvis jeg lige skal gøre den færdig, så handlede det, og handler forsat i bund og grund primært om mig, og hvad jeg gerne vil, og at jeg har mulighed for at kommunikerer til den danske befolkning.

Det fik jeg da jeg blev optaget i Liberal Alliance, og det blev yderligere understreget, da jeg modtog ikke mindre end 1.932 personlige stemmer ved det seneste valg.

I starten tænkte jeg, at denne medvind startede den gang jeg vandt Vild med dans, men jeg ser i dag, at det altid har været sådan.

Joachim B. Olsen er en brangende succes i alt, hvad han foretager sig. Også her, hvor han vinder Vild med Dans.

Joachim B. Olsen er en bragende succes i alt, hvad han foretager sig. Også her, hvor han vinder Vild med Dans.

Nu er de svedige omklædningsrum og den knaldhårde træning afløst af skræddersyede jakkesæt og en daglig gang her på Christiansborg, og det har været rigtig spændende, specielt i starten, hvor jeg nød en masse opmærksomhed, men den gik desværre hurtig i sig selv, og blev afløst af en nærmest uanstændig kedelig hverdag, hvor jeg skal sidde og høre på den ene mere røvkedelige og konsensussøgende politiker end den anden.

Kære Stig G, det er simpelthen så dræbende kedeligt, så jeg af og til snupper mig en lur, og kan være rigtig frisk når jeg kommer hjem og skal se Paradise Hotel.

Kæft, nogle lækre kællinger… dem sidder jeg ofte og nyder om aftenen, når Fruen sover… nogen gange overrasker hun mig dog… og så kan jeg love dig for at hun støder kuglerne… hvis du forstår sådan en lille en…. Hun er glødende feminist og kan blive temmelig hidsig, og da hun er gammel fodboldspiller, med såkaldte ”flugtere” som speciale… så rammer hun mig gerne så klokkerent, at du tror det er løgn.

På en god aften når jeg heldigvis lige at nå at lyne op, når jeg hører hende komme, hvorefter jeg højlydt begynder at fremhæve intelligensen hos Paradisekællingerne, hvilket overhovedet ikke falder mig svært.

Som jeg altid siger, så har jeg har generelt stor respekt for kællinger, og det er oprigtig talt min holdning, at kællingerne i dette program, ikke alene er lækre, men at de alle som en, er rendyrkede men.. so… menses… hmmm… mensa-kandidater… der var den.

Ifølge Joachim B. Olsen kan man lære en del ved at se Paradise Hotel.

Ifølge Joachim B. Olsen kan man lære en del ved at se Paradise Hotel.

Kære Stig G, jeg er ikke i tvivl om, at man kan lære mere ved at se Paradise Hotel, end man kan gennem en menneskealder på Christiansborg, og derfor er det altså ikke udelukkende grundet de smækre lækre kællinger, at jeg ser programmet.

Faktisk tænker jeg sjældent på sex… forstår du, jeg er jo af den gamle skole, hvor et lille rap i rumpetten kan forekomme…og ved enkelte lejligheder også til min hustru… forsigtigt… når hun sover tungt… men hvor det ellers foregår stille og roligt med Vivaldi stille kørende i baggrunden… og lige præcis dèt ville jeg gerne have haft med på valgplakaten, hvis de Konservative ellers havde lukket mig ind, men dèt fandt de ikke passsende… snobber… de har overhovedet ingen ide om, hvor stemmerne ligger.

Men det har jeg!

Og nu hvor jeg er folkevalgt oplever jeg, at alle døre åbnes for mig, og da folk tilsyneladende ikke kan sige nej til mig, ved jeg nu, at jeg muligvis skifter parti, hvis en helt Særlig attraktiv dør skulle åbne sig på vid gab, og det regner jeg bestemt med er en mulighed på sigt.

Her forleden ville jeg lige ”lege lidt” med min succes for ligesom at se, hvor langt folk ville gå for at tækkes mig. Og det vilde her var, at selv lille Lars… du ved, den midlertidig ikke fungerende statsminister… på et ret spinkelt grundlag, sagde ja til at komme og tørre mig, når jeg har været ude og banke en ordentlig pæl i kummen.

Det var som om, han bare gerne ville hjælpe.

Så nu har vi lavet den aftale, at jeg bare skal bare fløjte…så det gør jeg, så ofte som overhovedet muligt, og det har på en eller anden måde styrket vores forhold, og jeg er overbevist om, lille Lars enten vil ”pege på mig” eller i hvert fald vil have en ministerpost klar til mig, når vi får vippet kommunisterne af taburetterne igen.

Lars Løkke tørrer efter Joachim B. Olsens udsagn ham ofte et vist sted.

Lars Løkke tørrer efter Joachim B. Olsens udsagn ham ofte et vist sted.

Jeg har mange gode ideer, og specielt i forhold til en gennemgribende reorganisering af vores fangelejre. Ideer der er udsprunget af at jeg simpelthen er ved at brække mig over disse hjælpeløse såkaldte flygtninge.

Det er min holdning, at de skal disciplineres og strammes op, så de alle kan se, at denne tudefjæsmentalitet vi oplever i dag, ikke er det, der har gjort Danmark stort, og skal sikre vores grønne ”paradise” fremadrettet.

Men den tager jeg, når vi danner regering…og det kan ske hvert øjeblik nu…med fornemmelsen som Særligt Udvalgt… mærker jeg den slags tydeligt.

Hør bare her.

Min favoritpræst fra Dansk Folkeparti Jesper Langballe (han er et geni) og flere andre politikere… faktisk dem alle… er begyndt at sige ”Amen”, hver gang jeg siger noget. Og det kan være hvad som helst, og det bekræfter mig kun i, at jeg må være Særlig Udvalgt, og at MINIMUM en ministerpost er nær.

Lad mig komme med et par eksempler.

Hver gang jeg foreslår noget til eksempelvis Jesper Langballe (Guds genistreg) men også lille Lars, eller Anders Samuelsen, min Fører, så starter de alle med deres svar med et ”Amen”, og sætninger som disse lyder ofte:

”Amen… for pokker, hahaha, det hænger jo overhovedet ikke sammen… folk vil tro vi er sindssyge.”

eller

”Amen… det er da det rene sludder, Joachim”

Og den mest brugte… specielt af Anders Samuelsen, den spasmager.

Anders Samuelsen, en spasmager lige efter Joachim B. Olsens hovede.

Anders Samuelsen, en spasmager lige efter Joachim B. Olsens hovede.

”Amen… hahahahaha, nu stopper du altså… din store dumme grimme abekat.”

De klukker alle så hjerteligt hver gang, og viser mig denne gode blanding af respekt og en humørfyldte tone, der præger et ligesindet venskab, hvor den ene – nemlig mig – blot er lidt mere lige end de andre.

Og det er specielt ved lejligheder som disse, at jeg tydeligt mærker, at jeg må være Særligt Udvalgt, og derfor uden tvivl med stormskridt snart vil bringe mit parti og ligesindede ind i et frugtbart regeringssamarbejde.

Jeg kan næsten ikke vente.

Mit spørgsmål til dig er følgende:

Tror du ikke også at jeg er Særligt Udvalgt?

Og hvad kunne du godt tænke dig af min fremtidige regering?

Kære Stig G. Da tilbageholdenhed aldrig har gjort Danmark stort. Så fyr bare løs på det sidste.

 

Mange hilsener

Joachim B. Olsen

Din

Særligt Udvalgt Folketingspolitiker.

 

Kære Joachim

Tak for komplimenterne og dit ærlige og velskrevne brev.

Hvis jeg lige kort skal ridse op, så oplever du at alle tækkes dig, og at du sjældent oplever en egentlig stopklods i dine projekter, og derfor har en følelse af, at du lykkes med alting.

Du fortæller om din glæde ved at se Paradise Hotel, og dine tanker omkring programmet, ligesom du også runder jeres sexliv i privaten.

Samtidig fortæller du at dine kolleger på Christiansborg, er begyndt at sige: ”Amen”, hver gang de giver dig svar på dine forskellige forslag, og at al dette har fører dine tanker hen på, at du må være Særligt Udvalgt, og muligvis kan være kommende Statsminister, som jeg forstår det.

Der udover spørger du mig indirekte om, hvorvidt jeg er liberal og af jysk oprindelse.

Og sluttelig spørger du mig, om du virkelig kan være Særligt Udvalgt, og hvad jeg ønsker af en kommende regering.

Joachim B. Olsens brev minder om historien om musen og elefanten der havde sex.

Joachim B. Olsens brev minder om historien om musen og elefanten der havde sex.

Dit brev minder mig lidt om historien om musen og elefanten der havde sex. Du kender den muligvis, men lad os lige tage den for god ordens skyld.

Musen stod og tog elefanten bagfra, da en kokosnød falder ned i hovedet på elefanten. Elefanten ømmer sig og musen piber: ”Ja, det er noget der kradser, ik?”

Kære Joachim

Ja, du smiler sikkert nu, og dine tanker vandrer i takt med at dine bukser strammes i skridtet, og du overvejer at tænde for Paradise Hotel.

Du bør dog bekæmpe følelsen, og i stedet læse med her.

Du er her stadig?

Godt.

Dine spørgsmål vil jeg tage i en umiddelbar tilfældig rækkefølge, og når du har læst mit svar vil historien om elefanten og musen medvirke til understrege klarheden i min endelige konklusion.

Først:

Jeg er ikke af jysk oprindelse, og for at punkterer myten omkring at visse folk skulle være bedre end andre blot fordi de er jyder, så vil jeg sige, som jeg altid siger, når kvinder fra hele landet skriver, og netop bruger denne myte, som baggrund for en personlig aftale… her er mit svar altid følgende:

”Geografi er uvæsentligt… det væsentlige er at du kan flexe dine kæber af led i børnefrie uger… og ikke får migræne… når du i et taktfast tempo nikker sengestolpen skaller.”

Kære Joachim

Det er altid mennesket, og det der definerer dem, der tæller… men det vender jeg tilbage

Jeg beskæftiger mig ikke med politik, men har naturligvis en holdning.

Som jeg forstår dig, så synes du alle partier er meget ens, og jeg respekterer dit synspunkt, og følgende er min generelle betragtning… ganske kort.

Jeg ser mange gode takter i de fleste partier, men ser også ofte at regeringers politik korrumperes af enkeltpersoners egne interesser, der ville få bananrepublikker til at korse sig. Og for at fuldende billedet følges det beskrevne ofte op af en indebrændt misundelse på børnehaveniveau, hos dem der sidder i opposition…. og pudsigt nok skifter hver fløj roller, hver gang der dannes ny regering.

Mit fokus ligger på relationen mellem mennesker, og at tingene er i balance, og jeg tror på at alle vinder, hvis vi alle tør være autentiske, tro mod os selv og vores erhverv, og formår at møde andre mennesker der hvor de er.

Efter denne gennemgang vil jeg dreje fokus over på dig, og til spørgsmålet om hvorvidt du er særligt udvalgt, og jeg vil kigge lidt nærmere på dine kollegers ”Amen”.

Men jeg vil starte et andet sted.

Mennesket kan blive forelsket i sig selv.....

Mennesket kan blive forelsket i sig selv.....

Når et menneske er meget glad for sig selv bliver det ofte forført, når det genkender sig selv i andre mennesker, en såkaldt spejling. Mennesket er ikke klar over det, men det bliver en lille smule forelsket ubevidst, og mærker fornemmelsen i kroppen, uden dog at genkende den, som den berusende kærlighed den er.

Menneskets sind forsøger derpå – ubevidst for det bevidste jeg – at danne en forståelse for, hvorfor denne følelse bruser gennem kroppen, og den forståelse forsøger det så at tolke ud fra det sagte, og de impliceredes kropssprog, og da det kun er det sidste der opfattes bevidst, så får menneskets bevidste jeg, kun den halve sandhed.

Kan du følge mig?

Det tror jeg du kan, og at jeg tror at du nu forstår spejlingens betydning og den konsekvens den kan have. Men lad mig for en god ordens skyld, forsøge at redegøre mere konkret med eksemplets magt.

Jeg har tit oplevet dig i medierne, hvor du ofte, specielt når du bliver presset og oplever at du bliver udsat for en helt særlig idiotisk udtalelse, omkring noget du har sagt, altid går i defensiven, og starter dine sætninger med et ”Arrrhhmen, det jeg mener er….” Inden du så kaster dig ud en længere forklaring, der ville få Stein Bagger til at nikke anerkendende.

Forhåbentligt giver dine kollegers svar mere mening for dig nu.

Kære Joachim.

Når du ligger ovenstående sammen, uden at have smil og kropssprog til at forstyrre budskabet, så ved du, at – ganske som med historien om elefanten og musen – er her tale om en misforståelse.

Du er ikke Særligt Udvalgt. Men særlig… det er du… ganske som alle andre.

Normale mennesker må tage en dag af gangen… finde ud af hvad de indeholder… mærke efter..  hvad kan de?… hvad brænder de for?… hvad er deres helt specielle kendetegn?… med andre ord, hvad er det der definerer dem?

Hvorefter de så stille og roligt kan forsøge at påvirke deres liv i den ønskede retning…

Når det lykkes, så kan enkelte tro, at de er Særligt Udvalgt, og i nogle tilfælde vælger de en arrogant attitude, og et altoverskyggende had mod dem, de ikke kan spejle sig i.

Mens andre igen vælger at lade sig fylde af taknemmelighed, og finder næstekærlighed og en naturlig glæde ved livet, som en ganske naturlig ting.

Mange undersøgelser bekræfter ligeledes, at det er de sidstnævnte der fremadrettet vedbliver at høste succes’er.

Nu hvor vi ved at du ikke særlig udvalgt, så er spørgsmålene du bør søge svar på nærmere:

Hvad definerer dig?

Og hvad vælger du?

Når du finder svaret vil du ikke længere flakke rundt efter et parti, men derimod have en klar fornemmelse for, hvor du hører hjemme, og du vil arbejde målrettet efter det, også selv om det ikke nødvendigvis er på Christiansborg.

Kære Joachim

Du ved nu at der ligger et større arbejde i form af en selvransagelse foran dig, og til brug for dette giver jeg dig denne sætning:

Kan Greve være godt sted for mine børn at vokse op? Hvil I dette.

Jeg ønsker dig held og lykke fremover, hvor du vil se det fulde billede og konsekvensen af dine handlinger, og du vil se, at alle er særlige, og har en særlig ting der definerer dem.

 

Bedste hilsener

Stig G

 

Næste brev som ligger først for i stakken er fra kuglestøderen og folketingspolitikeren Joachim B. Olsen, og han skriver følgende.

Kære Stig G med den imponerende hammer i bukserne.
Jeg kan ikke takke dig nok.
For hvor er det dog en glæde og fornøjelse, at der i denne nation af sinker med en rygrad som en regnorm, findes et menneske som dig, der på en rolig måde favner alle og giver de holdningsløse en retning i tilværelsen, som vi andre ellers måtte være nødt til at prygle frem.
Kære Stig G…du er en gave til Danmark…og jeg er ikke i tvivl om at du er liberal i dit hjerte, og med stor sikkerhed, også er en god dansk jyde, ligesom jeg.
Og det er bare nogle af grundene til, at jeg søger råd hos dig i dag.
Nu skal du høre.
Jeg tror jeg er Særligt Udvalgt.
Selvom det næppe er nogen hemmelighed mere, så plejer jeg dog ikke at skilte med at jeg gennem tiden har søgt om optagelse i alt, hvad der findes af politiske partier på Christiansborg.
Det er ikke noget jeg bryster mig af…men det er kun fordi jeg ved at befolkningen vil finde det usympatisk…for egentlig er jeg slet ikke ked af det, da jeg egentlig ikke ser den store forskel på de forskellige partier.
Og, hvis jeg lige skal gøre den færdig, så handlede det, og handler forsat i bund og grund primært om mig, og hvad jeg gerne vil, og at jeg har mulighed for at kommunikerer til den danske befolkning.
Det fik jeg da jeg blev optaget i Liberal Alliance, og det blev yderligere understreget, da jeg modtog ikke mindre end 1932 personlige stemmer ved det sidste valg.
I starten tænkte jeg, at denne medvind startede den gang jeg vandt Vild med dans, men jeg ser i dag, at det altid har været sådan.
Da jeg dyrkede sport på eliteplan og høstede OL-medaljer var jeg også en succes, og jeg ser glasklart i dag, at jeg tilsyneladende er en bragende succes, uanset hvad jeg foretager mig.
Nu er de svedige omklædningsrum og den knaldhårde træning afløst af skræddersyede jakkesæt og en daglig gang her på Christiansborg, og det har været rigtig spændende, specielt i starten, hvor jeg nød en masse opmærksomhed, men den gik desværre hurtig i sig selv, og blev afløst af en nærmest uanstændig kedelig hverdag, hvor jeg skal sidde og høre på den ene mere røvkedelige og konsensussøgende politiker end den anden.
Kære Stig G, det er simpelthen så dræbende kedeligt, så jeg af og til snupper mig en lur, og kan være rigtig frisk når jeg kommer hjem og skal se Paradise Hotel.
Kæft, nogle lækre kællinger…dem sidder jeg ofte og nyder om aftenen, når Fruen sover…nogen gange overrasker hun mig dog…og så kan jeg love dig for at hun støder kuglerne…hvis du forstår sådan en lille en….Hun er glødende feminist og kan blive temmelig hidsig, og da hun er gammel fodboldspiller, med såkaldte ”flugtere” som speciale…så rammer hun mig gerne så klokkerent, at du tror det er løgn.
På en god aften når jeg heldigvis lige at nå at lyne op, når jeg hører hende komme, hvorefter jeg højlydt begynder at fremhæve intelligensen hos Paradisekællingerne, hvilket overhovedet ikke falder mig svært.
Som jeg altid siger, så har jeg har generelt stor respekt for kællinger, og det er oprigtig talt min holdning, at kællingerne i dette program, ikke alene er lækre, men at de alle som en, er rendyrkede men..so…menses…hmmm…mensa-kandidater…der var den.
Kære Stig G, jeg er ikke i tvivl om, at man kan lære mere ved at se Paradise Hotel, end man kan gennem en menneskealder på Christiansborg, og derfor er det altså ikke udelukkende grundet de smækre lækre kællinger, at jeg ser programmet.
Faktisk tænker jeg sjældent på sex…forstår du, jeg er jo af den gamle skole, hvor et lille rap i rumpetten kan forekomme…og ved enkelte lejligheder også til min hustru…forsigtigt…når hun sover tungt…men hvor det ellers foregår stille og roligt med Vivaldi stille kørende i baggrunden…og lige præcis dèt ville jeg gerne have haft med på valgplakaten, hvis de Konservative ellers havde lukket mig ind, men dèt fandt de ikke passsende…snobber…de har overhovedet ingen ide om, hvor stemmerne ligger.
Men det har jeg!
Og nu hvor jeg er folkevalgt oplever jeg at alle døre åbnes for mig, og da folk tilsyneladende ikke kan sige nej til mig, ved jeg nu, at jeg muligvis skifter parti, hvis en helt Særlig attraktiv dør skulle åbne sig på vid gab, og det regner jeg bestemt med er en mulighed på sigt.
Her forleden ville jeg lige ”lege lidt” med min succes for ligesom at se, hvor langt folk ville gå for at tækkes mig. Og det vilde her var, at selv lille Lars…du ved, den midlertidig ikke længe fungerende statsminister…på et ret spinkelt grundlag, sagde ja til at komme og tørre mig, når jeg har været ude og banke en ordentlig pæl i kummen.
Det var som om, han bare gerne ville hjælpe.
Så nu har vi lavet den aftale, at jeg bare skal bare fløjte…så det gør jeg, så ofte som overhovedet muligt, og det har på en eller anden måde styrket vores forhold, og jeg er overbevist om, lille Lars enten vil ”pege på mig” eller i hvert fald vil have en ministerpost klar til mig, når vi får vippet kommunisterne af taburetterne igen.
Jeg har mange gode ideer, og specielt i forhold til en gennemgribende reorganisering af vores fangelejre. Ideer der er udsprunget af at jeg simpelthen er ved at brække mig over disse hjælpeløse såkaldte flygtninge.
Det er min holdning, at de skal disciplineres og strammes op, så de alle kan se, at denne tudefjæsmentalitet vi oplever i dag, ikke er det, der har gjort Danmark stort, og skal sikre vores grønne ”paradise” fremadrettet.
Men den tager jeg, når vi danner regering…og det kan ske hvert øjeblik nu…med  fornemmelsen som Særligt Udvalgt…mærker jeg den slags tydeligt.
Hør bare her.
Min favoritpræst fra Dansk Folkeparti Jesper Langballe (han er et geni) og flere andre politikere…faktisk dem alle…er begyndt at sige ”Amen”, hver gang jeg siger noget. Og det kan være hvad som helst, og det bekræfter mig kun i, at jeg må være Særlig Udvalgt, og at MINIMUM en ministerpost er nær.
Lad mig komme med et par eksempler.
Hver gang jeg foreslår noget til eksempelvis Jesper Langballe (Guds genistreg) men også lille Lars, eller Anders Samuelsen, min Fører, så starter de alle med deres svar med et ”Amen”, og sætninger som disse lyder ofte:
”Amen…for pokker, hahaha, det hænger jo overhovedet ikke sammen..folk vil tro vi er sindssyge.”
eller
”Amen…det er da det rene sludder, Joachim”
Og den mest brugte…specielt af Anders Samuelsen, den spasmager.
”Amen…hahahahaha, nu stopper du altså…din store dumme grimme abekat.”
De klukker alle så hjerteligt hver gang, og viser mig denne gode blanding af respekt og en humørfyldte tone, der præger et ligesindet venskab, hvor den ene – nemlig mig – blot er lidt mere lige end de andre.
Og det er specielt ved lejligheder som disse, at jeg tydeligt mærker, at jeg må være Særligt Udvalgt, og derfor uden tvivl med stormskridt snart vil bringe mit parti og ligesindede ind i et frugtbart regeringssamarbejde.
Jeg kan næsten ikke vente.
Mit spørgsmål til dig er følgende:
Tror du ikke også at jeg er Særligt Udvalgt?
Og hvad kunne du godt tænke dig af min fremtidige regering?
Kære Stig G. Da tilbageholdenhed aldrig har gjort Danmark stort. Så fyr bare løs på det sidste.

Mange hilsener
Joachim B. Olsen
Din
Særligt Udvalgt Folketingspolitiker.

Kære Joachim
Tak for komplimenterne og dit ærlige og velskrevne brev.
Hvis jeg lige kort skal ridse op, så oplever du at alle tækkes dig, og at du sjældent oplever en egentlig stopklods i dine projekter, og derfor har en følelse af, at du lykkes med alting.
Du fortæller om din glæde ved at se Paradise Hotel, og dine tanker omkring programmet, ligesom du også runder jeres sexliv i privaten.
Samtidig fortæller du at dine kolleger på Christiansborg, er begyndt at sige: ”Amen”, hver gang de giver dig svar på dine forskellige forslag, og at al dette har fører dine tanker hen på, at du må være Særligt Udvalgt, og muligvis kan være kommende Statsminister, som jeg forstår det.
Der udover spørger du mig indirekte om, hvorvidt jeg er liberal og af jysk oprindelse.
Og sluttelig spørger du mig, om du virkelig kan være Særligt Udvalgt, og hvad jeg ønsker af en kommende regering.
Dit brev minder mig lidt om historien om musen og elefanten der havde sex. Du kender den muligvis, men lad os lige tage den for god ordens skyld.
Musen stod og tog elefanten bagfra, da en kokosnød falder ned i hovedet på elefanten. Elefanten ømmer sig og musen piber: ”Ja, det er noget der kradser, ik?”
Kære Joachim
Ja, du smiler sikkert nu, og dine tanker vandrer i takt med at dine bukser strammes i skridtet, og du overvejer at tænde for Paradise Hotel.
Du bør dog bekæmpe følelsen, og i stedet læse med her.
Du er her stadig?
Godt.
Dine spørgsmål vil jeg tage i en umiddelbar tilfældig rækkefølge, og når du har læst mit svar vil historien om elefanten og musen medvirke til understrege klarheden i min endelige konklusion.
Først:
Jeg er ikke af jysk oprindelse, og for at punkterer myten omkring at visse folk skulle være bedre end andre blot fordi de er jyder, så vil jeg sige, som jeg altid siger, når kvinder fra hele landet skriver, og netop bruger denne myte, som baggrund for en personlig aftale…her er mit svar altid følgende:
”Geografi er uvæsentligt…det væsentlige er at du kan flexe dine kæber af led i børnefrie uger…og ikke får migræne…når du i et taktfast tempo nikker sengestolpen skaller.”
Kære Joachim
Det er altid mennesket, og det der definerer dem, der tæller…men det vender jeg tilbage
Jeg beskæftiger mig ikke med politik, men har naturligvis en holdning.
Som jeg forstår dig, så synes du alle partier er meget ens, og jeg respekterer dit synspunkt, og følgende er min generelle betragtning…ganske kort.
Jeg ser mange gode takter i de fleste partier, men ser også ofte at regeringers politik korrumperes af enkeltpersoners egne interesser, der ville få bananrepublikker til at korse sig. Og for at fuldende billedet følges det beskrevne ofte op af en indebrændt misundelse på børnehaveniveau, hos dem der sidder i opposition….og pudsigt nok skifter hver fløj roller, hver gang der dannes ny regering.
Mit fokus ligger på relationen mellem mennesker, og at tingene er i balance, og jeg tror på at alle vinder, hvis vi alle tør være autentiske, tro mod os selv og vores erhverv, og formår at møde andre mennesker der hvor de er.
Efter denne gennemgang vil jeg dreje fokus over på dig, og til spørgsmålet om hvorvidt du er særligt udvalgt, og jeg vil kigge lidt nærmere på dine kollegers ”Amen”.
Men jeg vil starte et andet sted.
Når et menneske er meget glad for sig selv bliver det ofte forført, når det genkender sig selv i andre mennesker, en såkaldt spejling.
Mennesket er ikke klar over det, men det bliver en lille smule forelsket ubevidst, og mærker fornemmelsen i kroppen, uden dog at genkende den, som den berusende kærlighed den er,
Menneskets sind forsøger derpå – ubevidst for det bevidste jeg – at danne en forståelse for, hvorfor denne følelse bruser gennem kroppen, og den forståelse forsøger det så at tolke ud fra det sagte, og de impliceredes kropssprog, og da det kun er det sidste der opfattes bevidst, så får menneskets bevidste jeg, kun den halve sandhed.
Kan du følge mig?
Det tror jeg du kan, og at jeg tror at du nu forstår spejlingens betydning og den konsekvens den kan have. Men lad mig for en god ordens skyld, forsøge at redegøre mere konkret med eksemplets magt.
Jeg har tit oplevet dig i medierne, hvor du ofte, specielt når du bliver presset og oplever at du bliver udsat for en helt særlig idiotisk udtalelse, omkring noget du har sagt, altid går i defensiven, og starter dine sætninger med et ”Arrrhhmen, det jeg mener er….” Inden du så kaster dig ud en længere forklaring, der ville få Stein Bagger til at nikke anerkendende.
Forhåbentligt giver dine kollegers svar mere mening for dig nu.
Kære Joachim.
Når du ligger ovenstående sammen, uden at have smil og kropssprog til at forstyrre budskabet, så ved du, at – ganske som med historien om elefanten og musen – er her tale om en misforståelse.
Du er ikke Særligt Udvalgt. Men særlig…det er du…ganske som alle andre.
Normale mennesker må tage en dag af gangen…finde ud af hvad de indeholder…mærke efter.. hvad kan de?…hvad brænder de for?…hvad er deres helt specielle kendetegn?…med andre ord, hvad er det der definerer dem?
Hvorefter de så stille og roligt kan forsøge at påvirke deres liv i den ønskede retning…
Når det lykkes, så kan enkelte tro, at de er Særligt Udvalgt, og i nogle tilfælde vælger de en arrogant attitude, og et altoverskyggende had mod dem, de ikke kan spejle sig i.
Mens andre igen vælger at lade sig fylde af taknemmelighed, og finder næstekærlighed og en naturlig glæde ved livet, som en ganske naturlig ting.
Mange undersøgelser bekræfter ligeledes, at det er de sidstnævnte der fremadrettet vedbliver at høste succes’er.
Nu hvor vi ved at du ikke særlig udvalgt, så er spørgsmålene du bør søge svar på nærmere:
Hvad definerer dig?
Og hvad vælger du?
Når du finder svaret vil du ikke længere flakke rundt efter et parti, men derimod have en klar fornemmelse for, hvor du hører hjemme, og du vil arbejde målrettet efter det, også selv om det ikke nødvendigvis er på Christiansborg.
Kære Joachim
Du ved nu at der ligger et større arbejde i form af en selvransagelse foran dig, og til brug for dette giver jeg dig denne sætning:
Kan Greve være godt sted for mine børn at vokse op? Hvil I dette.
Jeg ønsker dig held og lykke fremover, hvor du vil se det fulde billede og konsekvensen af dine handlinger, og du vil se, at alle er særlige, og har en særlig ting der definerer dem.

Bedste hilsener
Stig G

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=5215

Skrevet af d. 24. september 2012. Tilhører sektionerne: Politik, Stig G's brevkasse, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes