Uheldig misforståelse på herretoiletterne på Christiansborg

Det næste brev til AndePostens brevkasse er fra politikeren Simon Emil Ammitzbøll, der beretter om en uheldig episode på herretoiletterne på Christiansborg. Det har ledt den normalt konfliktsky Emil ud i store bekymringer for forholdet til en kollega. Igen står Stig G beredt med gode råd til de kendte.

Kære Stig G.

Jeg vil gerne indledningsvis takke dig for din tilstedeværelse. Du er unik, og jeg kan kun begræde at du er heteroseksuel, men indser også at, hvis du ikke var det, så ville jeg ikke kunne passe mit arbejde, da al min vågne tid garanteret ville gå med at tænke på dig…. fantaserer om dig, mens jeg rørte ved mig selv… blidt i starten… men snart temmelig håndfast…og… hmmm… nej, nu fortaber jeg mig…. pardon.

Jeg skriver til dig nu fordi jeg er havnet i et dilemma.

Normalvis kommer jeg godt ud af det med alle mennesker. Det er en stor glæde for mig, og jeg har det bedst på den måde, da jeg ikke holder særlig meget af konflikter… faktisk holder de mig gerne søvnløse flere nætter i træk. Men heldigvis ved jeg der er hjælp at hente hos dig.

Kære Stig G

Her forleden efter nogle lange møder med alt for meget kaffe blev jeg voldsom tissetrængende, og gik derfor ud på toiletterne for at forrette min nødtørft.

På et herretoilet magen til dette hilste Simon Emil Ammitzbøll på Bertel Haarder.

På et herretoilet magen til dette hilste Simon Emil Ammitzbøll på Bertel Haarder.

Da jeg står ude ved kummerne og er ved at være færdig, kommer Bertel Haarder ind og stiller sig op et par meter fra mig, og lyner ned.

Jeg hilser pænt på ham, men han ignorerer mig og virker ekstremt oprørt over et eller andet, og står og mumler noget, jeg ikke rigtig kan høre. Men sådan er han jo indimellem, så jeg lader som ingenting. Et øjeblik efter opdager han mig, og smiler venligt, men anstrengt, hen mod mig, hvilket jeg gengælder høfligt.

Øjeblikket efter lyner han op og siger højt: ”Lille røvhul” og ”pis mig i øret” og da det bare virker så oprigtigt og indbydende, så svarer jeg med min glade lyse stemme:

”Ok, ja ja, men ok, så bliver du nok nødt til lige at gå lidt i knæ, søde Bertel….”

Men det var åbenbart ikke lige det han havde i tankerne.

Med to store skridt står han henne hos mig, og i løbet af et splitsekund rammer hans store barkede næve min venstre kind, med sådan en kraft, at jeg går ud som et lys.

Bertel Haarder er kendt for at slå fra sig. Nu også på Simon Emil Ammitzbøll.

Bertel Haarder er kendt for at slå fra sig. Nu også på Simon Emil Ammitzbøll.

Da jeg øjeblikke senere efter kommer til mig selv har jeg dobbeltsyn og når jeg prøver at gå, så er det med en kraftig drejning mod højre.

Nu to dage senere er mit syn næsten normalt, men det er fuldstændig umuligt for mig at gå lige, hvis ikke min kæreste har en stærk arm om mig.

Jeg har normalvis en rigtig fin og god dialog med Bertel, og da vi begge to holder meget af Victor Borges citat:

” Smilet er den korteste afstande mellem mennesker.”

Så udveksler vi ofte små vittigheder med hinanden, men efter denne oplevelse gruer jeg lidt for at møde ham igen, når jeg bliver frisk nok til at gå på arbejde.

Mit spørgsmål er derfor følgende:

Hvordan kan jeg nogensinde få mit gode gamle arbejdsmæssige forhold til Bertel Haarder igen?


Krammer til dig my hunky Friend4ever

Simon E. Ammitzbøll

 

 

Kære Simon

Tak for komplimenterne og dit ærlige og meget velskrevne brev.

Lad mig lige ridse op.

Efter den uheldige misforståelse på herretoiletterne på Christiansborg, fortæller du om din bekymring for Bertel Haarders og dit arbejdsmæssige forhold fremover.

Lad mig starte med følgende:

”Liberal Alliance tror på dig.”

Det er et af dit partis egne overskrifter, der nævnes i forbindelse med jeres værdier.

Men når jeg læser dit brev fornemmer jeg et menneske der har mistet troen, ikke i direkte bibelsk forstand, men det virker som om du er slået ud af kurs… beklager metaforen, men den beskriver nu din nuværende situation bedst.

Jeg vil tage udgangspunkt i det guddommelige princip, og når vi er ved vejs ende vil det stå klart for dig at dit dilemma ikke er så slemt endda, og at din konflikt primært er af indre karakter.

Men lad mig starte et andet sted.

Yin og yang.

Yin og yang.

De gamle daoister lærte os om yin og yang, at sjælen i naturen er en dobbeltpolet kraft. Den bryder ned, og den bygger op. Universet trækker sig sammen og udvider sig. Frem og tilbage. Konstant. Det ligefrem ånder, en fortløbende proces baseret på udvikling alene. Denne proces påvirker alt, også relationer mellem mennesker, og det handler ganske rigtigt om tro.

Du skal tro på Bertel Haarder, du skal tro på det gode i ham, og tro på at han vil se igennem fingre med den beskrevne episode. Det drejer sig i virkeligheden om at tro på dig selv og det gode i andre mennesker. Og derefter at du handler efter denne overbevisning.

Det reagerer universet nærmest øjeblikkeligt på.

Ovenstående er en viden der går mange mange år tilbage. Og måske vil det berolige dig yderligere når jeg fortæller dig, at Christian d. V`s kongekrone har et rigsæble som symbol på universet, og at der øverst på kronen er et kløverbladskors, som vidner om monarkens og statens tilhørsforhold til kristendommen. Christian d. V`s kongekrone bruges i øvrigt stadig den dag i dag.

Christian d. V`s kongekrone bruges stadig den dag i dag.

Christian d. V`s kongekrone bruges stadig den dag i dag.

Jeg fornemmer stærkt hvor rystet du stadig er efter episoden, og jeg tænker at du i din nuværende situation kan have vanskeligt ved at tage ovenstående til troende med det samme. Derfor er jeg af den overbevisning at du – for en større indlevelse – med fordel kan tage en kongekrone på hovedet i processen.

En ægte kongekrone kan volde visse problemer at skaffe, men prøv at se om ikke du med dine små tykke pølsefingre kan lave en udmærket kopi i papir i stedet.

Du skal huske det hele, rigsæblet og korset, men i stedet for at sætte et kors på toppen, så vil jeg mene du kan høste fordele, hvis du placerer en laks i stedet for.

En laks på kongekronens top fremfor et kors vil have en kraftfuld virkning.

En laks på kongekronens top fremfor et kors vil have en kraftfuld virkning.

Du vil bære kronen stolt når du møder Bertel Haarder, og når han rækker dig hånden, og tro mig, det vil han gøre…så skal du – som en lille intern hilsen til jeres kærlighed for Victor Borge – tage hans hånd, mens du blinker frækt til ham og med den anden hånd retter diskret på dine testikler.

Kære Simon

Tro flytter bjerge. Hvil i dette.

 

Bedste hilsener

Stig G

 

 

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=5196

Skrevet af d. 17. september 2012. Tilhører sektionerne: Danmark, Kendte, Stig G's brevkasse, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes