Ærlige Villy Søvndal: De andre mobber mig

Villy Søvndal søger efter omvæltende dage nu råd hos brevkasseredaktøren Stig G. Villy afslører i sit ærlige brev grusomme sandheder fra magtens tinde. Især hvordan han er skydeskive for Helle Thorning og Margrethe Vestagers små kvindelistige morsomheder.

Det næste brev er fra vores udenrigsminister og tidligere formand for SF Villy Søvndal, og lyder som følger:

Kære Stig G

”En stor forfatter er en ven og en velgører for sine læsere.”

Sådan sagde den engelske historiker Lord Macaulay (1800 – 1859) engang. Det var også ham der sagde, at han hellere ville være fattig i en hytte fyldt med bøger, end en konge i sit slot uden lysten til at læse.

Kære Stig G… jeg har det på præcis samme måde. Men min hytte skulle være fyldt med dine breve… det ville være lykken. Jeg har ingen idé om, hvor du ligger politisk, men ud fra dine svar til alle dem der skriver står det ganske klart for mig, at dit store hjerte i dén grad må ligge til venstre, samt at dit hjerte kun størrelsesmæssigt overgås af dit intellekt, din imødekommenhed, og ikke mindst din kolossale seksuelle erfaring.

Det er virkelig en gave, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige dig tak for, at du så uselvisk stiller dig til rådighed. Det er en gestus der maner til respekt og gør mig tryg ved at skrive til dig.

Siden vi dannede regering har mange af mine partifæller sagt til mig, at jeg burde søge et råd eller to hos dig. Jeg ved at de længe hviskede i krogene om, at jeg burde gå af som partiformand, men det synes jeg nu ikke jeg ville spilde din tid med. Beslutningen skulle sådan set bare tages på det rigtige tidspunkt, og det synes Thor Möger så var i den forgangne uge, da han netop havde fået sit fine konfirmationstøj tilbage fra rens.

Thor Mögers konfirmationstøj er tilbage fra rens.

Thor Mögers konfirmationstøj er tilbage fra rens.

En anden ting er dog mine udfordringer med de andre partier i regeringen…. her indrømmer jeg gerne, at jeg har overvejet at skrive flere gange til dig. Det er dog blevet ved tanken, hvilket jeg fortryder noget så eftertrykkeligt i dag.

Det er som om at alt hvad der findes af tabersager på Christiansborg kommer i en forræderisk forklædninger som det rene guld og lander direkte i skødet på mig.

Men når jeg begejstret slukker smøgen og samler dem op, så er det som om at de eksploderer direkte i ansigtet på mig, og det er ikke bare hver gang, men hver EVIG eneste gang.

Det er så galt nu at jeg nu føler mig fuldstændig handlingslammet. Og trods det, at ovenstående er ment metaforisk, så har det nu ramt mig fysisk i en grad, så jeg ikke tør samle noget som helst op mere. Og herhjemme er gulvet nu fyldt med gamle beskidte underbukser og sure sokker.

Villy Søvndal er som denne dreng totalt handlingslammet og har derfor sit hjem fyldt med gamle beskidte underbukser og sure sokker.

Villy Søvndal er som denne dreng totalt handlingslammet og har derfor sit hjem fyldt med gamle beskidte underbukser og sure sokker.

Kære Stig G… som om ovenstående ikke var nok, så skal jeg dagligt være skydeskive for Helle Thorning og Margrethe Vestagers små kvindelistige morsomheder der ALTID ender med, at jeg til deres store morskab udstilles uheldigt… ofte sidder jeg trist i ministerbilen på vej hjem med deres lyse og hånlige latter ringende i mine ører…. jeg ved jo godt jeg ikke er perfekt… men denne mobning gør, at jeg ofte føler mig som et dumt og dårligt menneske.

Måske derfor er jeg så glad og forventningsfuld efter at læse den sætning du ganske givet har til mig… den sætning, jeg skal hvile i…. Guderne skal vide, at jeg føler mig noget træt og slidt efterhånden, men lad mig komme til sagen.

Det sidste nye de har fundet på er, at vi skal spille wordfeud når enhedslisten har taletid.

Villy Søvndal: "Det sidste nye de har fundet på er, at vi skal spille wordfeud når enhedslisten har taletid."

Villy Søvndal: "Det sidste nye de har fundet på er, at vi skal spille wordfeud når enhedslisten har taletid."

Det er meget hyggeligt og jeg er… dog lidt modvilligt… gået med til det, selvom jeg har en lille fornemmelse af, at de laver sjov med mig igen…. lige nu sidder jeg og kigger på bogstaverne fra dem… de sidder med Thornings mobil… det har lige været deres tur….og nu er det min.

Når jeg kigger på bogstaverne kan jeg sagtens se, at jeg kan få en del point med et ord… jeg er jo gammel folkeskolelærer, så denne gang kommer de til kort…. jeg kan næsten mærke sejrens sødme.

Men kære Stig G…. bare lige for at være helt sikker… kan du så fortælle mig om der er bindestreg i ordet: Pryglehingst?

Mange hilsener

Villy Søvndal.

 

 

Kære Villy

Tak for komplimenterne og dit ærlige og meget velskrevne brev, og tillykke med din beslutning om at gå af som partiformand.

Helle Thorning og Margrethe Vestager driver gang på gang gæk med Villy Søvndal. Her har de rottet sig sammen i et spil Wordfeud mod udenrigsministeren.

Helle Thorning og Margrethe Vestager driver gang på gang gæk med Villy Søvndal. Her har de rottet sig sammen i et spil Wordfeud mod udenrigsministeren.

Du fortæller mig om du nuværende situation, hvor tingene ikke rigtigt vil lykkes for dig. Du fortæller også om Helle Thorning og Margrethe Vestagers små spil med dig, og slutteligt spørger du mig om der er bindestreg i pryglehingst… men det vender vi tilbage til.

Alt i politik er et spørgsmål om magt, og viljen til magt, og det er min klare overbevisning at løsningen skal findes gennem de to kvindelige politikere.

Men lad mig starte et andet sted.

Jeg vil starte med at berolige dig, så du bedre kan se, hvor enkelt alting mange gange er, selv når det ser allerværst ud.

Når jeg læser dit brev mærker jeg din frustration, og jeg oplever et menneske der er faret vild.

Det er ikke din skyld kære Villy, det er en almindelig ting der kan ske når man glemmer at mærke efter, men lader sig forfører af en folkestemning, meningsmålinger etc.

Jeg oplever dig dog som en behagelig mand, som alle sagtens kunne få en hyggelig sludder med, uanset politisk observans, hudfarve eller social status. Du virker meget reel, men også en anelse naiv… her vil jeg gerne indskyde at naiv ikke er det samme som dum… men naiviteten gør dig til et nemt offer.

Hvis du tænker tilbage vil du sikkert give mig ret i, at du mentalt havde det godt, da SF havde medvind og du blev hyldet som den store samlende frontfigur.

Det er helt naturligt, at man føler sig berettiget til en stor hyldest, hvis alle fortæller en at man er det. I de tilfælde kan man, som en naiv sjæl, næsten glemme at der også er andre faktorer der har gjort sig gældende for at skabe den situation man nu står i, og man lader sig rive med. Mange gange har man oven i købet held med at bekræfte alle i, at man er den succes de hylder.

Det er som om alt bare virker.

Men da alt er i udvikling her i livet, så har tingene det med at skifte, så vi fortsat kan udvikle os.

Siden regeringsdannelsen er det blevet sværere for dig at fastholde populariteten, og i takt med at de folk der tidligere hyldede dig nu har brug for en syndebuk, så er du blevet det nemme offer.

Du har ikke selv tænkt over det, men du ser nu hvordan du siden har bekræftet din omverden i at du er årsagen til partiets og regeringens udfordringer. Samme bekræftelse som tidligere, dog desværre med negative fortegn.

Du har pludselig haft oplevelsen af at ingenting virker.

Villy Søvndal er sat skakmat i et urimelig 2 mod 1 pres.

Villy Søvndal er sat skakmat i et urimelig 2 mod 1 pres.

Men da ansvaret ikke ligger på dine skuldre alene, og at Helle Thorning og Margrethe Vestager fht regeringen også bær deres del af ansvaret, men i øjeblikket har sat dig skakmat i et urimelig 2 mod 1 pres, der manipulerer dig til at komme galt af sted, så kan det være svært for dig, at tænke taktisk og vende tingene til din fordel.

Citaterne du starter dit brev med er smukke, men ikke gavnlige i din nuværende situation. Da jeg ved du stadig arbejder med din engelskkundskaber, bør du i stedet lære følgende udenad:

”keep your friends close, but your enemies closer.”

Det kan umiddelbart virke lidt uoverskueligt lige nu, men jeg vil bede dig om at tag det roligt, sætte dig godt tilbage i stolen, tænde en smøg og slappe af, mens du læser følgende:

Jeg vil hjælpe dig.

Lad os gå direkte til dit nuværende dilemma i wordfued, og så vil du se hvordan ovenstående citat vil hjælpe dig til at se, at dine udfordringer løses her… tag mit ord for det.

Jeg vil ikke anbefale dig at skrive pryglehingst. (Det er i øvrigt er uden bindestreg).

Og du bør vide nu, at det ikke er alt hvad der giver høje point der nødvendigvis er lig med succes.

Prøv derfor i stedet med ordet: ”StigG” der i den givne situation umiddelbart kun vil give dig ganske få point.

Men læg så mærke til hvordan Helle Thorning og Margrethe Vestager først vil kigge skeptisk på dig, hvilket du skal gengælde smilende, mens du vipper indforstået med øjenbrynene….

Stig G's sætning til Villy Søvndal. "Hold hovedet koldt og hjertet varmt. Hvil i dette."

Stig G's sætning til Villy Søvndal. "Hold hovedet koldt og hjertet varmt. Hvil i dette."

Du vil se herefter se dem begge to blusse en smule i ansigtet… Margrethe Vestager vil ubevidst lave en O-formet mund, mens hun lukker øjnene og masserer sine kæber…. og Helle Thorning vil rejse sig op og stå i sine egne tanker og smile sødt og hemmelighedsfuldt, mens hun lidt anstrengt og meget forsigtigt kærtegner sine baller, og ca. otte sekunder senere får meget travlt med at sms’e.

Kære Villy… Viden er magt… når den bruges rigtigt.

Bolden er nu på din bane.

Sætningen til dig er denne:

Hold hovedet koldt og hjertet varmt. Hvil i dette.

Jeg ønsker dig al godt fremover, hvor du vil gå med ryggen rank i visheden om at alle har deres små svagheder, og at det er ok, og det ikke gør hverken dem eller dig til dårlige eller dumme mennesker, tværtimod.

Bedste hilsener

Stig G

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=5181

Skrevet af d. 10. september 2012. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Danmark, Politik, Stig G's brevkasse, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes