AndePosten-journalist truet på livet

AndePostens egen journalist Carsten Jørgensen har modtaget adskillige dødstrusler fra fanatiske Justin Bieber-fans. Grunden er kritiske artikler om Justin Bieber. Truslerne er fremsat via anonyme mails og telefonopkald. Men også på hjemmesiden Hestegalleri.dk kommer hadet mod Carsten Jørgensen til udtryk.

Efter Carsten Jørgensens seneste artikel om Justin Bieber er endnu en bølge af fordømmelser og trusler blevet sendt i Carsten Jørgensen. Og i et omfang sjældent set før.

Læs Carstens Jørgensens seneste artikel: Biebers hemmelighed brast! Stjernen er gået i skjul!

De mange trusler har da også gjort indtryk på Carsten Jørgensen, som dog ikke lader sig kue.

”Man bliver da bange, for man ved sgu ikke hvad sådanne nogle præ-menstruelle tweens kan finde på. Jeg vil dog under ingen omstændigheder censurere mine artikler”, siger Carsten Jørgensen til AndePosten.

Truslerne er dog efterhånden kommet meget tæt på og Carsten Jørgensen føler sig overvåget af Beliebers.

”I går aftes da jeg lige skulle et smut på tanken efter en Jaka Bov, så blev jeg forfulgt af tre piger iført Justin Bieber T-shirts. Og jeg blev faktisk ganske utryg ved situationen”, fortæller Carsten Jørgensen med skælvende stemmeføring.

Militante Belibers
På Hestegalleri.dk bliver der ikke lagt fingere imellem med den hårde retorik mod Carsten Jørgensen.

På Hestegalleri.dk bliver der ikke lagt fingere imellem med den hårde retorik mod Carsten Jørgensen

På Hestegalleri.dk bliver der ikke lagt fingere imellem med den hårde retorik mod Carsten Jørgensen

Profilen Christina98 skriver således: ”Jeg er træt af AndePosten og Carsten Jørgensens løgne om Justin. Grib til våben piger og lad os slå det møgsvin til Carsten ihjel”.

Også Piamusen er vred på Carsten Jørgensen: ”Lad os kidnappe ham og torturere ham til døde, filme det og lægge klippet på nettet, til skræk og advarsel til alle andre der sviner Justin”.

Majapigen mener dog, at bomber er vejen frem: ”Jeg ligger inde med del forskellige eksplosiver og jeg ved hvilken bil Carsten kører i, så en fiks lille bilbombe er en smal sag. Lad os også bombe AndePostens redaktion, når nu vi er i gang”.

PET overvåger Belibers
Hos Politiets Efterretnings Tjeneste, PET, tager man truslerne meget alvorligt.

”Vi har gennem længere tid overvåget Hestegalleri.dk og fulgt en del Beliebers aktiviteter rundt omkring i landet og vi er overbevist om,

Hos Politiets Efterretnings Tjeneste, PET, tager man truslerne meget alvorligt.

Hos Politiets Efterretnings Tjeneste, PET, tager man truslerne meget alvorligt.

at flere af dem har anskaffet sig håndvåben og sprængstoffer”, udtaler efterforskningsleder Jacob Fischer Brinck og fortsætter: ”Vi ved med sikkerhed, at flere af dem har modtaget militær-træning på Belieber Camps i udlandet og vi gør alt hvad vi kan for at optrevle det ekstremistiske militante netværk i Belieber-bevægelsen”.

Lider skæbne med Thomas Treo
Det er ikke kun AndePostens Carsten Jørgensen der må se sig over skulderen efter Beliebers.

Også Ekstra-Bladets musik-skribent Thomas Treo modtager daglige trusler, efter han kun gav Justin Biebers album Believe 1 stjerne og kaldte Justin Bieber for en steril børnelokker.

Mordtrusler er siden blevet en del af Thomas Treos hverdag.

”Jeg får vel en 7-8 mails om dagen om, hvordan jeg skal dræbes på de grusommste måder. Ofte får jeg også tilsendt hvidt pulver, skarpe patroner og en brevbombe i ny næ”, fortæller Thomas Treo, der i dag lever under PETs beskyttelse.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=5115

Skrevet af d. 15. august 2012. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Danmark, Krimi, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes