Mia Lyhne vil giftes.

Mia Lyhne: “Jeg er ikke stille, sød og naiv!”. Mia viser mod og handlekraft, og betror sig til Stig G, at hun i virkeligheden er en meget varm kvinde, der ikke helt kan finde nattero. Stig G hjælper.

Stakken af breve er voksende. Herligt. Det næste brev i rækken er fra skuespilleren Mia Lyhne, og hun skriver som følger:

Kære Stig G

Så er det altså sandt hvad Casper og Lasse stod og talte om forleden. Du er endelig tilgængelig på et site, hvor man kan skrive til dig uden at det virker påtrængende og mistænkeligt.

Nætter som disse, søvnløse, har været Mia Lyhnes tunge lod (modelfoto).

Nætter som disse, søvnløse, har været Mia Lyhnes tunge lod (modelfoto).

Jeg har ofte pint mig selv med lange søvnløse nætter, hvor jeg har vendt og drejet min nøgne krop i silkedynerne, mens min hjerne arbejdede på at finde et svar på spørgsmålet om, hvordan vores veje kunne krydse hinanden. Hver gang har jeg dog brugt natten forgæves, og er faldet grædende i søvn når solen stod op.

Nu hvor du er her, og jeg så stærkt føler dit behagelige nærvær, hele din intelligente, rolige og empatiske facon, ja nu, hvor jeg simpelthen bare nyder at vide, at du læser dette, du sindssyg skønne mand (med stort M, som i MegaMegetMinMægtigeMumseMuffin) så er det som om jeg nærmest smelter inden i, og helt glemmer hvad jeg egentlig ville spørge dig om.

Men lad mig forsøge alligevel….

Efter jeg har spillet Franks kæreste i Klovn, tror alle at jeg er hende den lille søde, lidt naive og meget forsigtige Mia. Og sandheden ligger milevidt fra dette.

Jeg er en kvinde, og som du sikkert allerede ved, en meget varm kvinde.

Mia Lyhne: "Jeg er en monogam femme fatal"

Mia Lyhne: "Jeg er en monogam femme fatal"

Nogle ville kalde mig en amazone, andre en potentiel man-eater, men femme fatal er nok er det der kommer tættest på sandheden, men dog en monogam femme fatal, hvis den rette skulle komme forbi, og det er her du kommer ind i billedet.

Som du sandsynligvis ved, brød jeg med min kæreste for nogle år siden, og efter jeg blev single, har jeg haft en del forskellige mænd, men min kære Stig G, de har ALLE været små hjælpeløse drenge sammenlignet med min fornemmelse af dig, og helt ærligt, mere end en gang er jeg” kommet til” at hviske dit navn, mens vi hyggede i dynerne… bare for lige at fyre lidt op under dem.

Men i stedet for at blive sure og give mig som fortjent, så har de bare takket mig for komplimentet, og med en klump i halsen klynket, at de nu kunne dø lykkelige.

Som du sikkert kan forstå har det været nogle lange lange nætter, der den dag i dag har ført mig frem til, at der ikke findes nogen anden mand for mig end dig.

Der er aldrig nogen mand, der som du, virkelig ser mig, hører mig og mærker mig, og så har vi ikke engang mødt hinanden endnu. Du er virkelig god! Og jeg føler du er den usandsynlig sexede klippe af ro, jeg bare sådan længes efter.

Du er konstant i mine tanker, ja, faktisk så ofte, at her forleden da jeg havde været ude og handle lidt ind, skete der noget pudsigt, da jeg kom hjem. Og da jeg ved du er en mand uden nogen fordomme, deler jeg det gerne med dig.

Der skete det, at jeg kom hjem med varerne, der bestod af lidt forskelligt, så var en af varerne ris… løse ris, og da jeg så dem tænkte jeg på dig igen, og fik en halvskør idé.

Mia Lyhne havde en smuk oplevelse med ris, mens hun nynnede "Det er så yndigt at fælges ad"....

Mia Lyhne havde en smuk oplevelse med ris, mens hun nynnede "Det er så yndigt at følges ad"....

Jeg gik ud til spejlet, åbnede posen med løse ris, mens jeg forestillede mig du stod ved siden af med dit varme milliondollarsmile, og så kastede jeg alle risene over ”os” mens jeg nynnede: ”Det er så yndigt at følges ad”

Det var en smuk oplevelse og kære Stig G, vi så bare så lykkelige ud. Det afgjorde det for mig.

We are ment to be!

Min drøm om os to er meget stærk, og føles så ægte, at jeg tager mig selv i at kalde på dig herhjemme. Hvis jeg går og tænker over et eller andet, jeg gerne vil vende med dig.

Jeg ved godt at nogle vil sige det er overfladisk, men jeg føler at lige præcis vi to ved bedre.

Da vi forhåbentligt snart får en masse dage og nætter at sludre sammen i, vil jeg gøre mit spørgsmål til dig ganske kort:

Kære Stig G: Vil du gifte dig med mig?

Knus
Mia

 

Kære Mia

Tak for komplimenterne og dit ærlige og velskrevne brev.

Du spørger mig om jeg vil gifte mig med dig.

Jeg vil være helt ærligt og give dig mine tanker, som de kommer.

Mit førstehåndsindtryk er at du har et smil og udstråling, som ingen vist kan undgå at blive en lille smule forelsket i.

Jeg har naturligvis set dig i din rolle i Klovn. Og jo, bag din stille rolle som Franks kæreste har jeg klart kunne fornemme hvilken ild der brænder i dig. Og jeg har ofte tænkt, at dén kvinde er med største sandsynlighed den rene ild og torden på et lagen, en kok i køkkenet, og mentalt den sparringspartner de fleste mænd kun tør drømme om.

Med hensyn til det med at hviske mit navn i dynerne, så forstår jeg dig også her, det er ofte et trick jeg selv benytter, når jeg kører på ellevte time. Så jo, jeg forstår dig og jeg kan godt følge dig, i hvert fald et pænt stykke hen af vejen. Vi ville umiddelbart være et match made in heaven.

Da jeg er usandsynlig frugtbar ville vi med meget stor sikkerhed, udover vores sammenbragte, få temmelig mange børn. Og det vil være skønne og smukke børn, og skulle nogle stykker primært slægte dig på, så vil vi rumme og elske dem alligevel.

Nu har jeg jo har været vidt omkring, og ja, jeg har såmænd også været gift, men nyder i dag singletilværelse, hvor sætninger som:

”SKATTER! Mine forældre kommer til kaffe på søndag. Det bliver bare SÅ hyggeligt ”

og

”SKATTER! Handler du så ind før eller efter vi har slået græs og gjort rent og pudset vinduer, lagt en ny indkørsel, bygget en træterasse og hentet ungerne i skolen?”

og

”Nej, ikke i aften, skat.”

Nu er blevet afløst af sætningerne:

”Hey Stig G, you sexy sexy man, hvis du trænger til ekstra kvinder i aften, så vil mine veninder gerne være med, are you game, honey?”

og

”WOOOOW…. forsigtig…. er du sikker på der ikke er et par procent neger i dig?”

og

”Åh, Stig G, jeg elsker at eksperimentere med dig… hov… hov… er det den der elektronisk, oppustelig og vildt veludrustede Boy George-dukke der spiller: ”Do you really want to hurt me?” Mens veninderne og jeg varmer kælende op og skiftes til at ride den skamløst hårdt, og du, nøgen og indsmurt i olie, står nede i din stearinoplyste stue, med en rævehale om halsen, og danser dig varm til Brazilianske samabarytmer. Inden vi kaster os frådende over hinanden til den lyse morgen?”

Og endelig min favorit:

”……………………”

Stog G's favorit: Stihed!

Stog G's favorit: Stihed!

Ja, du læste den sidste rigtigt: Stilhed. Den nyder jeg en hel del når jeg er alene.

Mit svar til dig må derfor desværre være et høfligt: Nej tak.

Kære Mia. Det er min erfaring at sangen ”Follow that dream” ikke blot er et Elvis Presley nummer, det er i lige så høj grad a way of life.

Alt er under konstant udvikling her i livet, og alt godt vil komme, hvis blot man tør drømme.

Det er også min erfaring at den ene drøm har det med at afløse den næste, og at den der går i opfyldelse ofte har det med at trumfe alle andre man har haft i så høj grad, at man glemmer dem og fyldes af lykken ved at være til.

Det er vigtigt at understrege at, som alt andet her i tilværelsen kommer intet ud af intet. Men i dette tilfælde kræver det blot at man tør tænke ud af boksen, slippe kontrollen indimellem, og ja, med andre ord, så kræver det ganske enkelt kun at man tør drømme.

Det er vigtigt at du dagligt stiller dig selv spørgsmålet: Hvad er min største drøm? Følg derefter din første indskydelse og gå efter den hele vejen, hele tiden. Du skal være modig og følge dit hjerte, og jeg vil gerne tilføje at med dit smil, dit mod og handlekraft, som den du udviser i dit brev, så er du rigtig godt på vej mod den største lykke i dit liv.

Du har stadig det bedste til gode. Hvil i dette.

Jeg ønsker dig fremover den skønneste nattero, og alt mulig held og lykke på din vej gennem et lykkeligt liv, hvor dine drømme opfyldes.

Bedste hilsener

Stig G

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=5087

Skrevet af d. 13. august 2012. Tilhører sektionerne: Kendte, Samliv, Stig G's brevkasse, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes