Biebers hemmelighed brast! Stjernen er gået i skjul!

AndePostens udsendte afslører: Justin Bieber er i virkeligheden en 17-årig lesbisk pige.

Der er gået mange rygter om Justin Bieber, den unge sanger har været udsat for rygter om at han skulle spille fodbold i stedet for at synge, og at han skulle være far til op til flere børn rundt omkring i verden.

Alle disse er blevet skudt ned som indicier og ondsindede rygter, men her på AndePosten kan vi nu komme med en opsigtvækkende afsløring! Justin Bieber er i virkeligheden en 17-årig lesbisk pige!

Ud af skyggen
Grunden til denne breaking news er at en af Biebers tidligere elskerinder, Jaden Hay Louis, har valgt at udtale sig til AndePosten.

”Ja, Justin var altid meget hemmelighedsfuld omkring sin fortid, men jeg valgte bare at lade være med at snakke om det”, udtaler Jaden og fortsætter ”Men på et tidspunkt gik det op for mig hvad der var galt… i starten tænkte jeg ikke over det men… når vi skulle have sex undrede det mig, at han ikke havde en penis… jeg kendte ikke så meget til sex da jeg ikke var så gammel på det tidspunkt (red. 16 år), men har efterfølgende lært at drenge åbenbart er født med en penis, og at den ikke først vokser ud når de rammer 20’erne som Justin ellers forklarede at de gjorde…”, slutter Jaden inden hendes værge følger hende hen på en den lukkede afdeling som hun kalder hjem.

Vi har siden på AndePosten forsøgt at få udtalelse fra Justin selv og hans management, men indtil videre uden held. Vi følger naturligvis op på sagen.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=5081

Skrevet af d. 12. august 2012. Tilhører sektionerne: Kendte, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

4 kommentarer for “Biebers hemmelighed brast! Stjernen er gået i skjul!”

 1. Jonas

  Puha Carsten… nu må du hellere kigge dig ekstra godt omkring når du bevæger dig udenfor – lige pludselig er der en såkaldt Belieber! 🙂 god aften.

  • Tro mig.. siden jeg skrev den første artikel om Bieber, modtager jeg stadig idag information når at en “Believer” har læst og fejltolket historien for at være ægte, og at de så derefter har skrevet en “jeg hader dig dit dumme svin” kommentar.. så man bliver vant til det..

 2. Carsten

  Tro mig.. siden jeg skrev den første artikel om Bieber, modtager jeg stadig idag information når at en “Believer” har læst og fejltolket historien for at være ægte, og at de så derefter har skrevet en “jeg hader dig dit dumme svin” kommentar.. så man bliver vant til det..

 3. freya

  jeg kan heller ikke lide dig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes