Introverte vil ikke længere betale for andres snak

Introverte er trætte af at betale for mobilsamtaler, som de alligevel sjældent får et ord indført i. Flere introverte personer går derfor nu sammen og laver nyt mobilselskab. Her betales ikke pr. minut, men pr. ord, som udtales i samtalen.

“Introverte vil betale telefonregninger efter antal talte ord, og ikke blot for taletiden,” skrives i en mail fra en af talsmændene bag det nye selskab.

Det antages, at ekstroverte personer snakker i mere end 85% af tiden i gennemførte samtaler. De introverte får sjældent et ord indført, og det vil de ikke længere blive ved med at betale for.

“Vi introverte vægter vores ord med omhu, og det kan simpelthen ikke passe, at vi skal betale telefonregninger efter tid (slet ikke, når hvis vi har ringet den ekstroverte op) – det er mere fair at betale efter forbrug, dvs. efter antal talte ord,” forklarer talsmanden i sin mail.

Mobilselskabet hedder “Schyy!” og begynder med en takst på 1 øre pr. talte ord.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=5016

Skrevet af d. 8. juni 2012. Tilhører sektionerne: Danmark, Erhverv, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes