Ny tærtekæde forkæler ansatte

Hos Dagnys Tærtetempel vil man både forkæle kunder og ansatte (foto: Christina Bernhardsen/Photoxpress)

Dagnys Tærtetempel - satser på nordiske råvarer og gode forhold for kunder og ansatte

Dansk tærtekæde forkæler både kunder og ansatte. Alle medarbejdere får 20 % over tarifmæssig løn, bliver talt pænt til og fri til eventuelle auditions. Formålet er at skabe glade medarbejdere, som elsker deres job og kunderne – og derfor yder god service. Konkurrenterne ryster på hovedet (og måske også i bukserne).

Det er en forholdsvis stille onsdag, da AndePostens udsendte er et smut forbi hos Dagnys Tærtetempel for at få en snak med Dagny, som har skabt sin nye kæde af tærtetempler i København, Hanstholm og Ribe.

AndePosten er på pletten for at bore dybere i de vedvarende rygter om positiv behandling af både kunder og ansatte. Efter sigende arbejder de ansatte hos Dagnys Tærtetempel under forhold, som forekommer helt utænkelige.

Efter at have fået en kop kaffe og et stykke Thyborøn-tærte, begynder interviewet i de hyggelige omgivelser. Det er næsten som at være på besøg hos sin farmor.

Dagny Hansen - indehaver af Dagnys Tærtetempel og mormor til Dagny Hansen (foto: Ragne Kabanova/Photoxpress)

Dagny Hansen - indehaver af Dagnys Tærtetempel og mormor til Dagny Hansen

På spørgsmålet om, hvorfor i alverden hun forkæler sine ansatte på den måde, svarer Dagny stille og roligt: ”Mit barnebarn var ansat i en anden kagekæde og kom en dag grædende hjem og fortalte om de vilkår, som de skulle arbejde under. Det blev for meget for mit mormor-hjerte. Jeg ville vise, at man sagtens kan drive fornuftig forretning OG behandle sine medarbejdere ordentligt.

Den helt store Euro-jackpot
Udover at have et kæmpe mormor-hjerte, har Dagny også en god, solid bankkonto. Det er nemlig ikke mere end 2 uger siden, at hun i Euro-Jackpot vandt 109 mio. gode danske kroner.

Danske Spils formuevejledere rådede hende til at investere i flere lottokuponer eller i Vestas. Men Dagny stod fast. Hun har investeret et større antal millioner i Dagnys Tærtetempel.

Nordiske tærter
Dagnys Tærtetemplel har en lidt anderledes tilgang til sortimentet end mange af deres konkurrenter. Der bruges udelukkende nordiske råvarer. Derfor havde Dagny overvejet, om hendes nye kæde af tærtetempler skulle hedde NOTÆ. Det var dog blevet til Dagnys Tærtetempel, fordi hun gerne ville have sit (og barnebarnets) fornavn med. Og fordi de serverer himmerigsmundfulde af tærter.

Det er ganske fascinerende at opleve Dagny tale om sin nye forretning. Så fascinerende, at det først i en af de sidste bidder af Thyborøntærten går op for deres udsendte, at hovedingredienserne i tærten er fisk, frugtkompot og flødeskum.

Konkurrenten: ”Som om!”
Efter at have takket Dagny mange gange for det eksklusive interview og en meget utraditionel tærte, fortsætter AndePostens utrættelige reporter hen til Agnethas Kopkager i Smertegade, hvor Kris Vonggaard lidt kort for hovedet og med himmelvendte øjne giver sin mening om Dagnys Tærtetempler til kende: ”Som om! Bare fordi man er en wannabe-millionær-forretningskvinde, skal man ikke tro, at man bare kan komme og stjæle markedsandele og personale fra os! Og nu må du altså smutte, jeg skal til audition på ”Kendte bager Kager” hos TV3. Det bli’r så fedt!”

Her var ingen invitation til et få kaffe og kage og hvad dertil hører. Det er ganske tydeligt, at man her kører efter et noget andet koncept.

Kagekrig?

Hvad vil denne nye spiller på det danske kagemarked betyde? Vil det betyde kagekrig eller vil de leve lykkeligt – side om side til deres kages ende. Tiden må vise det.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4945

Skrevet af d. 7. maj 2012. Tilhører sektionerne: Danmark, Erhverv, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

En kommentar for “Ny tærtekæde forkæler ansatte”

  1. LeneB2

    Vi vil ha’ KAGEKRIG!”!!

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes