Cimber Sterling har ny strategi i skuffen


Cimber Sterling er begæret konkurs til stort chok hos kunder og ansatte. Rigtig mange mister job og millioner på konkursen. Direktøren er dog yderst optimistisk, og mener, at lejligheden skal bruges til et egentligt skifte i virksomhedsstrategi. Og planen er allerede klar.

Cimber sterling er et selskab, der igennem mange år har været tæt på afgrunden. Efter tilgangen af penge fra den østeuropæiske mafia havde de fleste troet, at selskabet nok skulle klare den.

Men så skete det utænkelige, pengemændene trak deres penge tilbage og så stod direktøren Jan Palmer med et problem. Hvad nu?

No Worries
Direktøren maner dog til ro:

”Ja, der er jo ikke så meget tale om en konkurs mere om et egentligt skifte i virksomhedsstrategi,” udtaler han til AndePostens udsendte.

“Vi har bare besluttet os for at flybranchen er en ’has been’ business… der skal tænkes i nye baner, og det har vi gjort,” fortsætter direktøren.

Og han er da også klar i mælet om, hvad de nye planer er.

“Ubåde! Og masser af dem! Folk lider af flyskræk, men der er da ingen som lider af ubådsskræk? Og vi mener klart det er langt mere sikkert at rejse via ubåd end fly. Plus vi behøver ikke de store omkostninger for at få en flåde af ubåde, de fleste af vores fly skal bare… omstruktureres… vinger fjernes og så lidt skum og lapning her og der, så er de klar,” slutter direktøren, som af uafklarede årsager havde valgt at stille op til interview iført pyjamas.

Vi på AndePosten er selvfølgelige store fans af udvikling og følger sagen tæt.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4935

Skrevet af d. 3. maj 2012. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Danmark, Erhverv, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes