Nyt i Bornholmer-sagen!

Tidligere på ugen berettede AndePosten, at Bornholm ikke længere skulle være en del af Danmark (men muligvis være en gigantisk kongelig stripklub). Her er seneste nyt om sagen!

AndePostens tidligere historie, at Bornholm er solgt til udlandet, er ikke helt sand. Bornholm er godt nok stadig solgt, men øen vil fortsat være under en danskers herredømme.

Læs den originale historie her: Bornholm solgt til Sverige

Gives som gave
På lørdag fejres dronningens 40-års jubilæum. Som så mange andre i landet, har Folketinget derfor besluttet at give hendes majestæt en gave. Dog har det vist sig, at dronningen kan forvente sig en meget atypisk gave, da hun med stor sandsynlighed vil få overdraget Bornholm.

Dette skulle angiveligt vise hendes majestæt, hvor taknemmelige Folketinget er for hendes indsats – men samtidig også spare de danske skatteydere for penge. Bornholm vil nemlig være hendes majestæts egen ø, og dermed har Bornholm fået enevælden tilbage.

AndePosten undskylder
AndePosten er som andre medier fritaget for skyld i noget som helst.

AndePosten undskylder dog overfor de personer, som allerede på vores tip om salget til den svenske konge gjorde sig falske forhåbninger.

Vi håber ikke, at for mange har nået at sælge kuttere og etablere kulørte lamper i diverse soveværelsesvinduer (i håbet om endelig at have fundet fiskeriets afløser).

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4847

Skrevet af d. 12. januar 2012. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Danmark, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes