Piger i chock: Røvgevir alligevel ikke garanti for lykke

Flere unge kvinder erkender nu, at røvgeviret ikke giver nogen form for livslykke. Smedejernshavelåge over sparegrisen er ellers den mest besynderlige af alle tatoveringer. Men trods dette giver den tilsyndeladende ingen fordele. Unge piger i chok.

“Jeg synes bare, det var så flot, at få hofterne præget med en ornamentering, der ligner en havelåge”, fortæller Birgitte Hansen, 28 år fra Hadsund.

Birgitte stræber efter et bestemt stripper-look og fik lavet sin udsmykning for 7 år siden. Hun så dengang frem til den store lykke ved en smedejernshavelåge over sparegrisen. Men for hende udeblev den personlige vækst og udvikling.

Omverden er negativ
“Flere af  mine veninder havde en
, og de var jo hele tiden glade. Det havde også sådan nogle søde kærester og gode jobs i Netto og alt muligt”, fortæller Birgitte. Hun påpeger, at hun ikke bebrejder sine veninder, at lykken ikke indtræffer sig, men mere folk med fordomme.

“Der er alt for mange negative kommentarer, og dem var jeg ikke lige forberedt på”, erkender Birgitte, der til dagligt arbejder hårdt for at opfylde en drøm om at blive en berømt stripper. “Jeg fik min tuds specialdesignet, så man ligger mærke til min altid synlige g-streng lige nedenunder. Og det værdsætter folk bare ikke, for jeg bliver ofte stemplet som billig”, mener den spirende stjerne. 

Forsker afviser lykke-teori
En forsker i lykke har i en periode kigget nærmere på fænomenet med røvgevirer.

“Der er ikke grobund for at tro, at et røvgevir garanterer lykke”, forklarer forskeren, der gerne vil være anonym.

“Det var populært i 90’erne og 00’erne, og moden gjorde, at det blev lidt kikset. Men da alle ved, at der kun er en bestemt portion lykke i verden, så fisede idéen hurtigt ud igen”, forklarer forskeren.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4806

Skrevet af d. 7. januar 2012. Tilhører sektionerne: Danmark, Samliv, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

En kommentar for “Piger i chock: Røvgevir alligevel ikke garanti for lykke”

  1. Experten

    Urban Dictionary: slut mark

    a tattoo on a young slutty girls back just above (and sometimes going on to) her butt or beltline.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes