Ny hovedmistænkt i sagen om Bamses likvidering

For halvanden måneds tid siden kunne vi her på AndePosten.dk fortælle, at vores alle sammens Bamse var blevet likvideret. På daværende tidspunkt var politiet på bar bund, men der er nu dukket nye spor op i sagen. En gammel fjende er nu under mistanke.

Det var med koldt blod, at bamse natten til d. 7. november blev myrdet. Han kendte formentlig sin morder, da der ingen tegn på indbrug var. Bamse har skænket to glas saftevand, forud for drabet. Vi kan kun gå ud fra at Bamse selv har lukket gerningsmanden ind,” udtalte efterforskningsleder Ingrid Dahl dengang til AndePostens journalist.

Læs artiklen: Bamse likvideret

Dengang havde politiet ikke meget at gå efter, men nu er der dukket nye spor op i sagen.

Gamle fjender
Det viser sig at politiet overså et meget vigtigt spor. På bordet med de to glas saftevand lå der også en pibe, og politiet troede i midlertid, at piben tilhørte Bamse, og at piberygning var en af de uvaner den gule bjørn havde fået sig i årenes løb.

Efter nærmere laboratorieundersøgelser kan politiet nu konkludere, at piben ikke tilhørte Bamse – DNA’et fra piben matchede nemlig en anden i politiets register.

“Vi er glade for, at vi er kommet ét skridt videre i denne sag, og at vi kan nu præsentere Hr. Alfons Åberg som vores hovedmistænkte i sagen,” siger Ingrid Dahl.

Alfons Åberg, som i dag er 39 år, har arvet den voldsomme og konstante trang til piberygning fra sin far. Alfons og Bamse havde tidligere på året været i totterne på hinanden, efter Alfons grangiveligt ved en reunion-fest på DR skulle have forgrebet sig på Bamses kæreste, Kylling. Det håndgemæng, som episoden førte til, tiltrak så meget opmærksomhed fra festens øvrige deltagere, at politiet blev tilkaldt. På politistationen blev både Bamses og Alfons fingeraftryk gemt, og politiet sikrede sig de tos DNA til deres database.

Åberg afhørt
Politiet har anholdt og afhørt Alfons Åberg i sagen, og han vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, så længe den videre efterforskning står på.

Kylling har til AndePosten.dk gjort det klart, at Bamse og Alfons Åberg ellers havde lagt reunion-sagen bag dem, og at de efter hendes opfattelse var blevet gode venner igen. Men noget tyder altså på, at Alfons ikke helt har haft det på samme måde.

Andeposten følger løbende op på sagen, som den skrider frem.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4732

Skrevet af d. 30. december 2011. Tilhører sektionerne: Danmark, Kendte, Krimi, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

En kommentar for “Ny hovedmistænkt i sagen om Bamses likvidering”

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes