Kvinde har opbrugt alle konkurrencer på Facebook

23-årige Irma Villadsen har deltaget i samtlige konkurrencer på Facebook. Skuffet konstaterer hun, at der ikke er flere konkurrencer tilbage for hende at deltage i. Irma løb mod en begrænsning, som ingen troede fandtes.

“Jeg kan ikke finde flere nye konkurrencer at deltage i på Facebook,” fortæller Irma Villadsen i et ærligt interview.

Irma har efter eget udsagn delt et utal af billeder, skrevet sig op til 1000-vis af nyhedsbreve, skrevet på endnu flere siders vægge, uploadet billeder, og trykt synes godt om så mange gange, at to mus er slidt ned. Og nu er det slut. Irma kan ikke finde flere nye konkurrencer på Facebook.

Panik og forladt
“Lige gyldigt hvor jeg klikker hen, så har jeg allerede deltaget i sidernes konkurrencer om fribilletter, iPads, møbler, wellness-ture, kaffemaskiner og andre værdifulde ting. Jeg kan simpelthen ikke finde en eneste ny side med en ny konkurrence,” forklarer Irma med tydeligt skuffet stemme.

Irma prøvede først panisk at få sine venner og veninder til at hjælpe sig. Men råbet om hjælp blev kun besvaret med links til gamle, allerede kendte, gevinster og konkurrencer. Dette afløste følelsen af panik med en følelse af at være ladt i stikken.

Den 23-årige Irma er til dagligt ansat i Netto i Hedensted, og har brugt Facebook-konkurrencer til at udfylde de lange og mørke efterårsaftener. Det har også givet bonus som flere poser kaffe, tre tasker, to iPads (den ene endda med hele 32 GB plads), nogle sko, wellness-ophold i Bogense, et utal af T-shirts, make-up, fribilletter til alt fra teatre-ture og koncerter til fodboldbilletter. Men gevinster overskygges af skuffelsen over et medie, som Irma ikke finder gennemtænkt.

Panden mod muren
“Jeg er mest skuffet over, at Facebook og firmaerne bag siderne ikke har anstrengt sig mere for at finde på nye konkurrencer inden jeg løber panden mod muren,” fortæller Irma, der påpeger, at det ikke er det at vinde, hun efterlyser, men netop noget NYT. Hun fortæller: “Der må sidde nogen med en dårlig smag i munden, hvis det her er alt, de kan komme op med.”

Irma har allerede lavet et par falske profiler på Facebook, for at prøve flere ting forfra og finde de samme sider igen, for at ‘synes godt’ om dem. Hun håber, at det bringer lidt lys ind i den mørke tid.

Branche afviser kritik
Foreningen for Distance- og Internethandel (FDIH) har medlemsvirksomheder, der ofte markedsfører sig. Noget, der falder sammen med ‘synes godt om-konkurrencer’ og lignende på Facebook. Vi stillede derfor foreningen til regnskab (og så var det i øvrigt også de eneste, der svarede på telefonen, da vi ringede).

Fra foreningens formand Per Rasmussen lyder det:

“Facebook-konkurrencer??! Nææhh…. Jeg tror ikke, du har fat i den rigtige person. Hej hej!”

Altså en total afvisning af ansvar i sagen.

 

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4692

Skrevet af d. 22. december 2011. Tilhører sektionerne: Danmark, Erhverv, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

En kommentar for “Kvinde har opbrugt alle konkurrencer på Facebook”

  1. Eva M. Andersen

    Lidt hjernegymnastik til salmehøkeren – (sidste frist i dag kl. 12:00). Husk at løse alle 4…
    Julekonkurrence: Gæt en julesalme | kristendom.dk
    http://www.kristendom.dk

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes