Storm over Danmark: julepynt blæst ned

BREAKING: Verden plages af store naturkatastrofer. Og Danmark fik i går sin del, hvor det meste af landet ramtes af hård storm. Flere steder blev julepynt blæst ned. Der er også rapporter om væltede havestole og offentligt transport, der var ustabil. Et fly måtte dirigeres om, og måtte lande i Billund frem for Aalborg. AndePosten gør de voldsomme skader op.

Især i Nordjylland er der efter stormrelaterede skader efter aftenens uvejr. En kommunikationsmedarbejder hos Falck fortæller, at de flere gange måtte rykke ud efter nedfalden julepynt. Hårdest ramt er Skagen, hvor juleudsmykningen i gågaden nu er blæst til havs.

Væltede havemøbler
I Hjørring har flere været udsat for væltede ting.

“Her til morgen opdagede jeg, at vores havemøbler var væltede,” beretter Lars Nedergaard fra Hjørring. Han fortæller, at han ikke kan huske, hvornår de sidst har været så væltede. “Måske ligner det stormen i 2005,” gætter Lars.

Fly- og togdriften ramt
Et fly fra Grand Canaria måtte lande i Billund. Det var ellers planlagt til at lande i Aalborg lufthavn. Passagerne måtte der efter i bus hele vejen til Aalborg.

DSB fortæller, at flere toge måtte udgå. Og dagen i dag er der forsinkelser, da skinnerne fortsat er våde.

Højt beredskab
Beredskabet i det meste af landet har arbejdet på den anden ende.

“Vi har en del skader. F.eks. er en presenning fløjet meget langt væk. Og så har der været noget vand nogle steder. Nu er det heldigvis snart tilbage ved normalen igen,” fortæller kommunikationsmedarbejderen hos Falck

Han kan heller ikke huske, hvornår det sidst har set sådan ud.

Naturkatastroferne og stormskaderne er over os. Har du observeret noget vildt i forbindelse med aftenens storm, så send os en SMS eller mail om din dræbende beretning.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4659

Skrevet af d. 28. november 2011. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Danmark, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes