Sandheden om Harry’s fyring

Forleden kunne DSB meddele, at efter 11 års tro tjeneste er Harry og Bahnsen fyret som reklamesøljer for det velkørende firma DSB. AndePosten kender nu sandheden – den rigtige sandhed – om hvorfor de vellidte personer fik sparket.

Fyringen af Harry og Bahnsen kommer som et chok for mange at parrets fans. Gennem 11 år har danskerne elsket de populære figurer. Især Harry har høstet en massiv mængde opmærksomhed og det er efter sigende det, som har kostet ham jobbet.

Officielle beskeder siger, at det er fordi at ”tiden er inde til ændring” og at ”tiden simpelthen er løbet fra Harry”. Men det er faktisk ikke den sande årsag.

Den sande årsag
Anonyme kilder har til AndePosten bragt oplysninger, der indikerer, at Harry mistede jobbet da han lavede optagelser til en reklamefilm for bilfirmaet Chevrolet.

”Det har vi hverken pligt eller lyst til at udtale os om,” udtaler en talsmand fra Chevrolet.

Ifølge de anonyme kilder skulle Harry være med i et salgsfremstød på modellen Chevrolet Spark.

”Da DSB opdagede dette, fyrede de Harry på gråt papir. De truede med at sagsøge ham, hvis han fuldførte projektet,” udtaler en anonym kilde.

Gyldent håndtryk blev til fyreseddel
Tidligere har DSB-Harry selv sagt op, og fik et stort gyldent håndtryk til 15. mio. kr.

Læs denne historie her.

Siden blev Harry overtalt til at indspille flere reklamer for DSB, men altså indtil denne uge forgæves, hvor DSB vælger at bryde samarbejdet endeligt.

Ingen udtalelser fra DSB
Det har ikke været muligt at få nogen kommentar fra DSB, da toget ikke kom til tiden – så vi mistede muligheden for at nå derind i åbningstiden.

Vi følger naturligvis sagen tæt.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4650

Skrevet af d. 25. november 2011. Tilhører sektionerne: Danmark, Kendte, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes