Merkel og Sarkozy gift

Efter flere ugers hårde forhandlinger om at redde EU fra at gå i opløsning, har forhandlingerne ledt frem til nogle uventede resultater. Det er via hemmelige kilder kommet frem, at de to regeringsledere fra hhv. Tyskland og Frankrig, Merkel og Sarkozy, har valgt at indgå et innovativt ægteskab! Og det endda på dagen med den magiske dato 11/11/11!

EU er i økonomiske ruiner. Italiens inflation er på vej til månen. EU-regeringslederne har i måneder holdt møder for at redde den europæiske økonomi, der af grækerne er angrebet indefra. Om grækernes motiv faktisk er at ødelægge økonomien, eller om de bare har haft eks-kommunister som finansministre de seneste par år, er ikke til at vide. Men det er denne krise, som EU har øverst på dagsordenen.

Som klare frontfigurer står de to største nationer, Tyskland og Frankrig, i spidsen for forhandlingerne.

De klassiske økonomer ville argumentere for, at man bør lade falde, hvad ikke kan stå. Nyere, keynesianske økonomer mener, at staterne skal agere modsat konjunkturen. I krisens dybde har verdenslederne dog opfundet en helt ny økonomisk strategi med inspiration fra historien. Ægteskab!

Tysklands tyksak og regeringschef Angela Merkel og den franske sprællemand Sarkozy har indgået ægteskab, erfarer AndePosten.dk via hemmelige kilder i den internationale vielsesmyndighed med hjemmesiden www.match.com

Det karakteristiske ved dette ægteskab er imidlertid, at de ikke blot har giftet sig på vegne af sig selv, men tillige på staternes vegne. Så fra i dag, d. 11/11/11 er Tyskland og Frankrig officielt gift som nationer, så vel som de to personligheder også selv er.

Italien som Frankrigs rival
Det har efter sigende ikke været lige let for Sarkozy at score den tykke tyske babe. Den internationalt anerkendte og prisbelønnede tilsyneladende partipolitikneutrale avis EKSTRABLADET bringer en af deres dygtige og veluddannede journalisters historie om, at Italiens regeringschef Berlusflerkoneri også havde kigget efter den smukke tysker.

Dette tog Sarkozy personligt, og havde stillet ultimatum om, at hvis Merkel ville lege med ham, måtte hun ikke lege med italieneren. Dette har ledt frem til de mange solodates som Merkel og Sarkozy har været på de seneste par uger.

Silvio sur på Sækken fra Salzburg
Italiens præmieminister, Silly-Silvio, blev tilsyneladende sur over at Markrel hellere ville lege med Franskmanden end ham. Dette førte til at han begyndte at udtale sig faktuelt. Han fortalte alle sine glædespiger, der varetager de administrative poster i hans ministerium (bl.a. departementschefen), at Merkel var tyk og grim. Om disse udsagn er korrekte kan desværre ikke vides med sikkerhed, da kilden til denne historie er det useriøse sladderblad POLITIKEN.

Dansk spasminister ikke glad for løsningen
Den nyvalgte danske spasminister, Helle Thorning Schmidt, har siden offentliggørelsen af nyheden været i dårligere humør end hun plejer. Årsagen er, at ud over, hun er socialdemokrat, hvilket i sig selv kan forårsage hovedpine, giver ægteskabet mellem Tyskland og Frankrig EU ny styrke. Dette er ikke populært i spasministeriet, da det gør det sværere for dem, at opfinde nye afgifter. De sidder nemlig klar med et forslag om personbeskatning af luft, der muligvis vil kunne afvises af et stærkt og samlet EU.

Helle Thorning Schmidt udtaler til Andeposten:

”Vi forsøger jo hos S hele tiden at gøre det så dyrt som muligt at bo i Danmark. Derfor håber jeg at de bliver skilt igen, så de får travlt med det. Imens vil vi så indføre alle de nye skatter vi kan. Det er jo irriterende hvis vi sidder og er kreative med beskatningen her i landet, og EU-domstolen så bare underkender vores arbejde dagen efter. Uanset hvad kan jeg love danskerne at det nok skal blive meget dyrere at bo her i modsætningen til de seneste års discount-regeringer! Vi har bl.a. fået hjælp fra en gammel kommunist, så der er håb forud for nye skatter.”

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4608

Skrevet af d. 11. november 2011. Tilhører sektionerne: Topnyheder, Udland. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes