Vild med dans i dopingskandale

Efter Fredagens Vild med dans blev samtlige deltagere udtrukket til en dopingtest. Nu viser det sig, at Nikolaj Kopernikus var påvirket af adskillige ulovlige medikamenter.

Nikolaj Kopernikus og Victoria Franova klarede sig med nød og næppe igennem fredagens Vild med dans, men nu tyder alt på at Nikolaj Kopernikus i gennem længere tid har været dopet, for at kunne klare sig igennem de mange hårde udsendelser.

Nikolaj og Victoria er smidt ud af programmet og tilbage er Ole Kibsgaard og Karina Frimodt, som ellers røg ud i fredags.

Uanmeldt besøg
Da Anti Doping Danmark dukkede uanmeldt op i Vild med dans-studiet var Nikolaj Kopernikus, med god grund, tydeligt nevøs. Det viste sig at Nikolaj Kopernikus var dopet i et omfang som aldrig tidligere er set.

Ifølge Anti Doping Danmark er Nikolaj Kopernikus blodtestet positivt for bl.a. EPO, Panodil, Round up, Ketamin, Viagra, Dopamin, Riboflavin, bagepulver, heroin og hash. Ydermere tyder alt på at Nikolaj Kopernikus har brugt bloddoping samt gjort brug af både østrogen og testetoron.

Ifølge Anti Doping Danmark, så er det et mirakel at Nikolaj Kopernikus stadig er i live.

Nikolaj Kopernikus er blodtestet positivt for bl.a. bagepulver, et kendt middel mod syre i benene.

Nikolaj Kopernikus er blodtestet positivt for bl.a. bagepulver, et kendt middel mod syre i benene.

Følte sig presset
Nikolaj Kopernikus fortæller i et eksklusivt interview til AndePosten, at han følte sig presset af TV2´s underholdningschef Gitte Madsen til at dope sig.

”Det var helt fra starten af besluttet, at det var Victoria og jeg som skulle vinde Vild med dans. Gitte Madsen kom med de forskellige præparater, som jeg så skulle dope mig med. Jeg var selvfølgelig betænkelig ved at bruge doping, men Gitte Madsen blev ved med at presse på og fortalte mig, at det var den eneste måde at jeg ville kunne vinde Vild med dans,” fortæller en grådkvalt Nikolaj Kopernikus inden han bryder helt sammen og fremstammer ”Jeg ville jo bare gerne vinde”.

TV2´s underholdningschef Gitte Madsen afviser dog at have noget som helst med doping at gøre. Hun siger til AndePosten: ”Jeg har intet at gøre med Nikolajs dopingsag og det kunne aldrig falde mig ind at presse en deltager til at bruge doping. Det er op til den enkelte deltager selv”.

Vil aldrig danse igen
Nikolaj Kopernikus siger til AndePosten, at han aldrig vil danse igen.

”Dans har ødelagt mit liv og jeg vil aldrig nogensinde stå på et dansegulv igen. Ikke nok med at jeg er gået på kompromis med min egen moral, så har jeg også fået nogle utroligt store vabler på fødderne,” slutter Nikolaj Kopernikus.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4500

Skrevet af d. 25. oktober 2011. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Kendte, Sport, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

En kommentar for “Vild med dans i dopingskandale”

  1. Erling Vang

    Han har også flere gange spist blodpølse med valmuefro og hashkompot

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes