Danske dræbermaskiner skyld i Gaddafis død

BREAKING: Danske specialenheder står i samarbejde med oprørerne i Libyen bag angrebet og drabet på Gaddafi. Opsigtvækkende er, at disse specialenheder i virkeligheden er dødsensfarlige og kriminelle dyr – i bogstaveligste forstand dræbermaskiner.

Muammar Gaddafi er dræbt i Libyen. Og festlighederne vil ingen ende tage. Men detaljerne omkring hans død er svingende og skiftende. AndePosten har modtaget vigtige oplysninger, som bringer lys over begivenheden.

Efter flere uger med dyr som er ”undsluppet” fra deres burer rundt omkring i Danmark: Lossen Liam, strudsen Pretty Poul og ikke mindst berberaben Bigfoot. De to førstnævnte har været forsvundne uden at efterlade et eneste spor, og Bigfoot mente folk at være omkommet under et narkoopgør i Mexico.

I nat har AndePosten modtaget oplysninger om at disse tre i samarbejde med oprørerne i Libyen står bag angrebet og drabet på Gaddafi.

Vi har forsøgt at få en kommentar fra repræsentanter fra Nato og Libyen, men ingen af disse vil tale med os.

Ifølge vores oplysninger deltog de danske kriminelle dyr i angrebet, og især Bigfoot menes at have spillet en større rolle.

Ole Frost Møller Christiansen som er professor ved Roskilde Universitet mener, at der er tale om en ny form for specialstyrke: ”Ja vi har tidligere set at lande har forsøgt at bruge dyr i krigssituationer og lignende, og vi ved at USA igennem mange år har forsket inde for emnet, så at disse dyr pludselig forsvinder, og begivenhederne som følger taget i betragtning, så vil jeg mene at dette er starten på en ny æra inden for specialenheder”.

AndePosten følger naturligvis sagen tæt.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4486

Skrevet af d. 21. oktober 2011. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Topnyheder, Udland. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

En kommentar for “Danske dræbermaskiner skyld i Gaddafis død”

  1. Sæføli er det strudsen Pretty Poul, som er på spil.
    Især når man tænker på, at Gaddafis lig ligger i en slagterbutik – hvem ellers kunne få sådan en ide?

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes