Aggressive ænder skaber diplomatiske forviklinger

Aggressive ænder forårsager krise mellem Danmark og Indien

Aggressive ænder forårsager krise mellem Danmark og Indien (foto: Melinda Nagy)

TV3’s stort anlagte realityserie ”Cab Driver in Calcutta” har på dramatisk vis skabt diplomatiske forviklinger mellem Danmark og Indien. En af showets deltagere mistede kontrollen over sin taxa i Calcutta og påkørte to hellige køer på grund af aggressive ænder. Køerne kom ikke noget til, men sagen har kølet det i forvejen anstrengte forhold mellem Danmark og Indien. At køre ind i hellige køer er en helligbrøde i Indien.

Aftershave udløste angrebet
10 unge danskere skulle køre taxa i Calcutta og sikre TV3 en værdig afløser af Paradise Hotel og Robinson, som efterhånden er blevet presset til det yderste. Konceptet var en blanding af tidligere afprøvede koncepter: Cab confessions, Djævleræs og The Apprentice.

Det gjaldt om at få de bedste historier ud af de lokale og få den største indtjening. Blandt de mange wannabe-celebrities var også den sjællandske Tjalfe Lüttgenmeier, som tidligere har deltaget i ”For lækker til noget som helst”.

Tjalfe Lüttgenmeier - uheldig deltager i Cab in Calcutta (foto: Kurhan)

Tjalfe Lüttgenmeier - uheldig deltager i Cab in Calcutta (foto: Kurhan)

Da Tjalfe skulle køre et parti ænder og deres ejer til lufthavnen, mistede han kontrollen over taxien. Det har været meget svært at få gengivet, hvad der egentlig skete. Alligevel er det lykkedes AndePostens korrespondent i Calcutta at stykke følgende scenarie frem:

Ni af de 50 ænder slipper ud af deres bure i løbet af turen. De går til angreb på Tjalfe.

Efter sigende skyldes ændernes adfærd, at Tjalfe havde påført sig rigelige mængder af sin nye after shave Eau de Duck, som blandt andet består af andesæd. Desværre for Tjalfe tolererer han-ænder ikke dette, men vil gå til angreb for at udøve dominans.

Påkørte 2 hellige køer
Dette skabte så meget tumult i taxaen, at Tjalfe mistede herredømmet over taxien og derfor påkørte to hellige køer.

Tjalfes taxi efter sammenstødet (foto: David-Touchtone)

Tjalfes taxi efter sammenstødet (foto: David-Touchtone)

Takket være sine eminente køreegenskaber fik Tjalfe sænket farten så meget, at de hellige køer slap med skrækken.

Taxaen derimod blev totalskadet. Alle passagerer og ænder slap med lettere hudafskrabninger. Tjalfe havde dog måttet lide den tort at blive forfulgt af 50 aggressive ænder. De resterende ænder var nemlig sluppet ud ved sammenstødet. Der var i den grad dømt Angry birds!

Overborgmesteren for Calcutta (Mr. Nahring Badingdung) sørgede personligt for, at Tjalfe Lüttgenmeier fik set et af Calcuttas fængsler indefra. Tjalfe Lüttgenmeier sad indespærret mens forhandlingerne foregik mellem den danske og indiske regering.

Cab in Calcutta aflyst
TV3 har valgt at stoppe produktionen af Cab driver in Calcutta på grund af den tilspidsede situation. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra produktionsselskabet Maztiff. De har travlt med at finde et andet koncept.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4435

Skrevet af d. 18. oktober 2011. Tilhører sektionerne: Kendte, Topnyheder, Udland. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes