Tykke mennesker truer tyngekraften

NY VIDENSKABELIG TEORI: Tyngdekraften kan ikke bære vægten af flere mennesker. Den har begrænset styrke til det samlede antal af ting, dyr og mennesker, som den skal klæbe til jorden. AndePosten er på pletten, da teorien fremføres af Holger Bech Nielsen, Danmarks førende Stand-up fysiker.

Den kan blive helt galt med vores tyngdekraft. I værste fald vil man i fremtiden opleve, at folk falder af jorden under dens voldsomme rotation.

“Antallet af mennesker, dyr og ting i verden stiger konstant. Og folk bliver tykkere og tungere. Det slider hårdt på tyngdekraften, som har svært ved at følge med de moderne tider”, hævder professor Holger Bech Nielsen under en gæsteforelæsning ved Aalborg Universitet.

Holger Bech Nielsen under fremførelsen af sin Superultrateori. Han er i øvrigt kendt som Danmarks første stand-up fysiker og sine bidrag til teoretisk højenergifysik.

Foto: René Blumensaadt.

Holger Bech Nielsen under fremførelsen af sin Superultrateori. Han er i øvrigt kendt som Danmarks første stand-up fysiker og sine bidrag til teoretisk højenergifysik.

Superultrateorien
Den bemærkelsesværdige opdagelse mener fysikeren ikke er så bemærkelsesværdig endda. Det er en ganske logisk forlængelse af professorens egen superultrateori, som han allerede sidste år modtog store tyske priser for.

Superultrateorien menes med enkelte udvidelser af kunne erstatte den almene relativitetsteori, fremsat af Albert Einstein i 1916. Og med den kommer der nye regler for en masse omkring en kugle som følge af tyngdekraftens styrke.

Tungere mennesker har skylden
“Og det er ikke gode nyheder for os,” fremfører den iltre professor. “Ud fra tyngdeprincippet i min superultrateori, er det tydeligt, at en planets formåen til at fastholde elementer udhules proportionalt til tyngden på de fastholdte elementer. Og med tungere og flere mennesker på jorden, så er der ingen tvivl om, hvor det bærer hen.”

På et tidspunkt vil mennesker simpelthen falde ud i rummet.

“Men bare rolig, med mine beregninger sker det først om ca. 1 mia. mio. år – og der er solen nok allerede brændt op og slugt os i en supernova eller et sort hul,” beroliger Holger Bech Nielsen.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4424

Skrevet af d. 16. oktober 2011. Tilhører sektionerne: Topnyheder, Videnskab. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

7 kommentarer for “Tykke mennesker truer tyngekraften”

 1. Karla Klog

  Holger Bech Nielsen plejer ikke at tage fejl – sikkert heller ikke denne gang!

 2. LeneB2

  Jeg holder med Holger! Selv om jeg ikke helt har forstået hvordan den totale vægt af jorden plus dens beboere og løsøre kan forøges…….
  Men Holger styrer….

 3. Dan Ørum

  Det er skam rigtig nok… Det forklarer hvorfor jeg går og mister mine ting, de falder simpelt hen ud i rummet…

 4. Jonas

  I lugter alle sammen af fisk! Også Holger! 😀

 5. Uhyrligt – Det rene vås! 😉

 6. Der kan man bare se 😉

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes