Krimenelle bliver yngre og yngre

Flere og flere børn helt ned til 1 år bliver kriminelle (modelfoto).

Flere og flere børn helt ned til 1 år bliver kriminelle (modelfoto).

Små kriminelle helt ned til ét år stjæler og forulemper andre personer, fortrinsvis med bid og slag med mindre genstande. Små voldsmænd begynder en kriminel løbebane allerede i deres første dagpleje.

1-2 årige tyve
Politikerne er, efter flere klager fra dagplejemødre og pædagoger, nu blevet opmærksomme på de små kriminelle, som indtager en større og større del af befolkningen.

Så sent som i dag var der over 100 små børn, landet over, mellem et og to år, der brutalt stjal legetøj ud af hænderne på deres små kammerater.

Det er et problem!” siger justitsminister Morten Bødskov, og der diskuteres lige nu hvilken indsats man skal yde overfor både de traumatiserede ofre og de kriminelle selv.

Ikke bare tyveri
Det fremgår også, at de små poder ikke bare stjæler, nej, de går ligefrem til korporligheder. Der reporteres om både bid og slag med mindre genstande.

”Jamen det var bare så frygteligt! Han bare fløj i flæsket på hende og bed så hun fik et ordenligt mærke på kinden og han havde også fat i hendes hår”, siger en meget rystet og chokeret dagplejemor Mette Dam-Dahlgård, der for nyligt overværede en 2-årig gå til angreb på et jævnaldrende barn.

Ingen tvivl om denne piges onde hensigter.

Ingen tvivl om denne piges onde hensigter.

Til spørgsmålet om hvilken straf der skal udstedes disse små voldsmænd, siger hun: ”Jeg håber da at justitsministeriet giver os autoritet til at måtte fængsle dem i kravlegårdene, så de lige kan få en time-out nogle minutter. Også for at vi ikke skal have politiet rendende hele tiden, for det sker jo ret ofte og det kommer da til at tage meget af deres tid ellers.”

Selv om hun synes, at man skal fange de kriminelle tidligt og skubbe dem på rette spor igen, mener hun dog at politiet skal tage sig af de store kriminelle, for hun mener
sagtens, at børnenes egne omsorgspersoner kan håndtere deres straffe.

Fængsel i kravlegården
Der tales om hvorvidt man skal pålægge dagplejer og vuggestuer at have kravlegårde stående, så forbryderne hurtigt kan få deres straf og stødes væk fra de stakkels ofre, der i perioden efter volden eller tyveriet har brug for ekstra omsorg og for at være væk fra personen som har udøvet den kriminelle gerning.

Derudover diskuteres om dagplejerne og pædagogerne skal have autoritet til selv at formyndige staffen eller om der skal være en betjent i åbningstiderne der altid er lige i nærområdet. Et er i hvert fald sikkert: De små skal rettes ind i tide før det er for sent, for hvem ved hvad de ellers kan finde på når de er tre eller fire, for ikke at tale om skoletiden og puberteten!

 

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4384

Skrevet af d. 11. oktober 2011. Tilhører sektionerne: Danmark, Krimi, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

2 kommentarer for “Krimenelle bliver yngre og yngre”

  1. controverse.me

    Jeg tror personligt det er de forbandede trolde der bor under et hvert barns seng!!!

  2. har en ide!!! hvorfor tager vi disse herrens motercykler fra dem og når de vil have pengene får de en sut i munden!! måske virker det??

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes