Steve Jobs: Allerede skuffet over sit nye arbejde

Allerede kort tid efter at Steve Jobs får ny leder-stilling i Himlen er han skuffet over forholdene. Den ellers stilfærdige mand er allerede nu klar til at forlade sit nye arbejde, og ønsker indenfor tre dage at vende tilbage til jorden.

“Jeg er ganske skuffet over forholdene heroppe. Det er slet ikke, hvad jeg blev lovet,” fortæller en tydelig skuffet Steve Jobs.

Steve Jobs var af Gud udset til at være redningsmanden for det skrantende himmelske foretagende. Salg og medlemsskaber er styrtdykket de seneste mange hundrede år. Og Steve Jobs skulle vende skuden, præcis som han gjorde med Apple. Gud og Steve Jobs havde arbejdet på tilknytningen siden 2004, hvor Steve Jobs fik konstateret kræft.

Ingen af parterne vil oplyse, hvad miseren præcis dækker over. Men kilder fortæller, at uenigheden angiveligt skyldes mangel på tilfredsstillende idéer, som Steve Jobs kan kopiere.

Gud afviser
Gud afviser, at Steve Jobs kan vende tilbage til jorden. Og mener, at den tidligere Apple-front-figur burde have nærlæst konktrakten. Men Steve Jobs oplyser, at han mener at have en tre-dages klausul; så han kan vende tilbage til jorden inden tre dage.

Steve Jobs erkender, at det givet vist vil foranledige en del furore, såfremt han som en anden Jesus genopstår efter blot at være død i tre dage.

“Men det er jo netop sket før, så det kan vel ske igen,” kræver Steve Jobs. Og tilføjer: “Jeg bider i det sure æble og opgiver dette nye arbejde, allerede inden jeg er kommet i gang. Så jeg vil tilbage til jorden, hvor der er orden på tingene.”

Steven Paul Jobs døde d. 5. oktober 2011 – 56 år gammel. Men vil altså, hvis Gud og Steve bliver enige, genopstå på jorden inden for kort tid.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4364

Skrevet af d. 6. oktober 2011. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Erhverv, Topnyheder, Udland. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

4 kommentarer for “Steve Jobs: Allerede skuffet over sit nye arbejde”

 1. Peter

  Det er altså for langt ude… Man gør ikke grin med død, kræft og Gud!

  • John

   Hvis man ikke må lave satire/grin/sjov/vitigheder. om Døden Sygdom og religion. så er der fandme ikke meget tilbage at lave sjov med. og når nu lige det er hvad størstedelen af den danske humor bygger på..
   Beklager Død Kræft og Gud er Mega sjove at lave grin med

 2. søren

  Umiddelbart vil jeg mene, det indlæg er langt under lavmålet af, hvad man kan ytre sig om. Jeg har tabt alt for andeposten.. Beklager, jeg ønsker ikke at se mere til den slags. Med venlig hilsen: Søren.

 3. Theis

  Jeg er på, bliv ved med det!

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes