Djævlen i oprør mod Guds 10 nye bud og politik

Djævlen er blevet politisk aktiv i de røde lejre. I et åbenhjertig interview med AndePosten løfter han sløret for sine tanker, sit arbejde og især hans syn på Guds nye bud og politik.

Da Gud annoncerede, at han snart var klar med 10 nye bud, vækkede det stor opsigt hos Djævlen.

Læs også: Gud annoncerer 10 nye bud

Djævlen, som har taget en stor drejning i sit udødelighed ved at springe ud som politiker i de røde lejre, fortæller til AndePosten:

“Jeg er jo gået ind og er for alvor blevet politisk aktiv i de røde lejre. Jeg kan allerede nu mærke, hvor hårdt det faktisk er. Ja, det kan nærmest måle sig op med at skabe jorden på de 7 dage som Gud gjorde det. Jeg kan ikke forstå, at han ikke bare bliver medlem af vores røde parti, fordi efter sin blå politik, skulle man jo synes at han gik ind for mindre regler og bureaukrati. Nu laver han 10 nye bud, vi støtter ham fuldt ud med det, og tænker ikke på de ressourcer af sten, han skal bruge på det. Vi er jo vældig glade i vores lejre, at vi lige har fået magten efter valget. Det føltes jo som evigheder, at han har siddet i de blå lejre og selv troede han styrede det hele.”

Djævlen opfatter hele situationen for kaotisk fra Guds side. At han ikke har ville holde sig til sin strategi, og gør nu nogle spontane handlinger, som ville have givet store konsekvenser for alle, hvis han stadigvæk havde haft magten.

Djævlen fortæller, at selvom at Gud i princippet kun havde magten i 10 år, føltes det alligevel som evigheder. Djævlen kommer med en forklaring på, hvorfor han tror Gud ikke blev genvalgt til valget.

Djævlen vandt valgkampen sammen med de andre fra de røde lejre.

“Det første er, fordi han førte rød politik, selv om han er oppe i de blå lag. Gud forklarede, at han vil give flere forbud med de 10 nye bud, men i virkeligheden ville han give flere regler. Folkene på jorden, er også at samle sig i større fællesskaber, som vi jo går ind for. De laver alt ting sammen nu om dage. Gud har givet udtryk for at være individuel orienteret med at han favoriserer en person til at løfte de 10 bud. Vi er jo af den opfattelse, at vi skal løfte dem sammen i samlet flok, og at dem som har de bredeste skuldre også skal tage noget mere af vægten af stentavlerne.”

Mangelfuld kommunikation
Djævlen tror også det har været noget med kommunikationen at gøre med folket, som har været en anden grund til at han ikke generobrede magten.

“Hvornår har Gud sidst snakket med folket? Det gjorde han for lidt over 2000 år siden. Folk vil hele tiden i kontakt med ham, men de mister jo troen på, at han kan være en forsvarlig leder, når han ikke giver nogle respons tilbage. Vi har været klare i vores budskab. Folk skal 12 min længere i skærsilden, hvis de overtræder nogle af de gamle regler. Det synes vi er fair løsning. Folk skal derimod betale lidt mere i skat, hvis ikke de vil i skærsilden. Nej, det vil ikke forværre vores konkurrence evne i at skaffe flere døde mennesker i himlen.”

Djævlen fejrer nu at han netop er i regering, hvor han efter planen har fået tildelt dødsministeriet.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4293

Skrevet af d. 5. oktober 2011. Tilhører sektionerne: Danmark, Politik, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes