PET: Villy Søvndal har mafia-relationer


BREAKING NEWS: Nu er der også problemer med Villy Søvndals PET-sikkerhedsvurdering. Et tip til AndePosten sandsynliggør, at PET vil afvise Villy Søvndal som minister i den nye rød-grønne regering, da han tidligere har mødtes med fremtrædende medlem af den amerikanske mafia.

Villy Søvndal har haft forbindelse til en mafia-leder i USA, og det har betydet, at Politiets Efterretningstjeneste (PET) i den nuværende situation ikke kan godkende ham. Den konklusion vil givetvis blive resultatet, når oplysningerne i morgen forelægges Danmarks nye statsminister.

AndePosten er tilsendt et tip fra en anonym Allan Larsen. Optagelsen viser Villy Søvndals møde med Don Corleone, også kendt som forbryderen Vito Andolini Corleone.

Villy Søvndal selv har ingen kommentarer til AndePostens tip, der kan få fatale konsekvenser for SF’s leder.

Politisk scene rystet
AndePosten har forelagt optagelserne til vores politiske ekspert Hans Engel. Han holder ikke sin reaktion tilbage i en typisk analyse af situationen:

“Villy Søvndal vil have spildt mange kræfter på at nå til magtens bord, hvis han ikke sikkerhedsgodkendes – men værst har han spildt en masse kræfter på engelsk-undervisningen. Og i klippet kan alle høre, at det stammer fra før han begyndte undervisningen,” forklarer en skarp Hans Engel.

Se det belastende klip ovenfor.

For nylig blev Henrik Sass Larsen færdig som ministeremne – pga. rockerrelationer – og han er også færdig som politisk ordfører for Socialdemokraterne. Konsekvensen  for Villy Søvndals mafia-kontakt er endnu ukendt.

 

 

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4339

Skrevet af d. 2. oktober 2011. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Danmark, Politik, Topnyheder, Videoer. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

En kommentar for “PET: Villy Søvndal har mafia-relationer”

  1. ole hansen

    vidste det – bare den nonchalente måde han strøede jakken kækt over VENSTRE skulder, da hans udnævnelse blev bekræftiget, afgjorde sagen – villy er mafioso!

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes