Region Syddanmark sender patienter til Kina

Region Syddanmark finder løsningen på stigende sundhedsudgifter og evige problemer med ventelister. De dyre patienter bortgives til kinesisk investor.

“På den måde løser vi faktisk problemet med vores håbløs stigende udgifter. Det er jo patienterne, der koster os pengene, så lad os komme af med dem, og koncentrere os om, hvad vi ellers kan tjene penge på,” fremhæver arkitekten bag idéen Peter Lean.

En kinesisk investor hævder at kunne behandle Region Syddanmarks patienter på en langt billigere måde. Regionen selv har for høje udgifter til primært lægelønninger og forbindinger.

Kendt kinesisk metode
Den kinesiske metode til at få syge patienter på højkant bliver primært akupunktur, tilbud om genoptræning i miner og ved samlebånd på fabrikker. Her til tilsættes en skrap kost bestående af friturestegte biller og så ellers et krav om, at patienter skal lære kinesisk.

At den kinesiske investor tilsyneladende vil tjene penge på patienternes arbejde i minerne bekymrer ikke regionsrådsformanden.

“Vi har intet problem med metoderne, som har vist sig effektive i Asien gennem en årrække. Og da Grækenland i sidste uge slog til og gjorde den samme handel med den kinesiske investor, så var vi også klar. Grækenland tør, med sine 11 mio. indbyggere, så tør vi også med vores sølle 1 mio. indbyggere,” fremhæver Carl Holst, regionsrådsformand fra Venstre.

Et æble om dagen holder lægen fra døren.

Et æble om dagen holder lægen fra døren.

Fremtiden er frugt
Regionen vil i fremtiden koncentrere sig om at bruge pengene i sundhedssystemet på at lave frugtordninger for alle regionens borgere. På den måde vil man forebygge fremfor at helbrede.

“Alle ved, at et æble om dagen holder lægen fra døren. Så vi giver alle borgere 365 æbler om året. Så kan de æde sig sunde og får aldrig brug for en læge,” mener Carl Holst.

 

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4318

Skrevet af d. 27. september 2011. Tilhører sektionerne: Danmark, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes