Gud annoncerer 10 nye bud

Over 2000 år skulle der gå før Gud atter sætter sig ved stentavlerne med hammer og mejsel for at kreere efterfølgerne til de 10 bud som Moses modtog på Sinaibjerget. AndePosten var heldige at få et eksklusivt interview med den aldrende herre, som ikke ligger skjul på at han flere gange har overvejet at gøre ende på menneskeheden.

Gud, der ellers ikke normalt lader høre fra sig, annoncerer nu, at han i den nærmeste fremtid vil komme med yderligere 10 bud. De 10 nye bud vil, som de 10 første, bestå af forbud og krav til os alle sammen som skal følges til punkt og prikke, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at komme i himmerige.

Er træt af mennesker
Gud ligger ikke skjul på at han er træt menneskeheden.

”Alt hvad jeg har skabt er stort, men jeg må indrømme at jeg nok burde have gjort mig lidt mere umage da jeg skabte jer. I er ikke en særligt vellykket kreation og jeg er ærligt talt ret træt af jer mennesker,” fortæller Gud opgivende, inden tonen bliver noget hårdere.

”I ryger, drikker og horer på livet løs, bekriger hinanden og forurener den jord, jeg har givet jer. I ser ligegyldigt reality tv og såkaldte talentshows i stedet for at fordybe jer i livets sande værdier,” siger Gud vredt, inden han afslører at han faktisk flere gange har været tæt på at gøre ende på menneskeheden.

Flere gange har Gud været tæt på at trykke på den store røde dommedagsknap.

Flere gange har Gud været tæt på at trykke på den store røde dommedagsknap.

”Jeg har flere gange inden for de sidste par år været tæt på at trykke på den store røde dommedagsknap, men så har jeg trukket vejret en ekstra gang og i stedet trykket på min regnvejrsknap. Den har jeg til gengæld så også trykket rigtig meget på i løbet af sommeren”.

10 minimumsregler
Gud mener, at der bliver set stort på både de 10 bud og de 7 dødssynder.

Han forklarer: ”I lever ikke jeres liv efter de skrevne bud og det er måske også for meget forlangt, eftersom i åbenbart kun magter at bruge 10% af jeres hjernekapacilitet. Så nu vil jeg lave 10 nye bud som i da for fanden må kunne overholde. Denne gang vil jeg forsøge at lave dem så let forståelige, at selv de mest tungnemme af jer, såsom Sidney Lee og Amalie Szigethy, vil kunne forstå det. De 10 nye bud erstatter ikke de 10 gamle, men skal ses som 10 minimumsregler, som død og pine skal overholdes. Ellers er det ikke utænkeligt, at jeg lader inkaernes 2012 profetier gå i opfyldelse og trykker på den store røde knap”.

Det sidste skal på plads
Gud kæmper i disse dage en hård kamp for at blive færdig med de 10 nye bud.

Gud arbejder på bl.a. at sikre ophavsrettigheder til de nye bud, et problem han ikke gav opmærksomhed ved de første 10 bud. Derfor blev historien også kommercielt udnyttet af flere forfattere og filmskabere. Her ses f.eks. Charlton Heston som Moses i filmen "De 10 bud" fra 1956.

Gud arbejder på bl.a. at sikre ophavsrettigheder til de nye bud, et problem han ikke gav opmærksomhed ved de første 10 bud. Derfor blev historien også kommercielt udnyttet af flere forfattere og filmskabere. Her ses f.eks. Charlton Heston som Moses i filmen "De 10 bud" fra 1956.

”For det første mangler jeg stadig at finde på 3-4 bud før jeg for alvor kan gå i gang. For det andet mangler jeg også at finde en egnet person, til at tage imod stentavlerne, på et egnet bjerg,” forklarer Gud.

Andre praktiske detaljer, såsom ophavsrettigheder og reklamekampagner skal der også være styr på før de 10 nye bud kan offentliggøres.

”Det er ikke så ligetil at lave 10 bud, som man skulle tro, hvilket også er grunden til at der gået så langt tid siden sidst. Det er hårdt arbejde og hvis det ikke var fordi, at jeg var så almægtig som jeg nu engang er, så var jeg sikkert gået ned med stress for langt tid siden,” slutter Gud af.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4201

Skrevet af d. 12. september 2011. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Topnyheder, Udland. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes