Wozniacki som statsminister?

For tiden spiller den danske tennisdarling Caroline Wozniacki US open og håber på at kunne hente sin første grand slam sejr i karrieren, men tennis er ikke alt der optager den danske tennis pige. Politik har også en stor interesse i familien.

”Ja det er rigtigt, min familie er helt pjattede med politik,” udtaler Wozniacki til AndePosten.

Caroline fortæller også at hun følger meget med i den politiske valgkamp som kører i Danmark.

”Ja det er rigtigt, jeg følger meget med i valgkampen, og håber da også jeg får tid til at stemme selvom mit kamp- og træningsskema er meget stramt”.

Mere end bare interesseret?
Men ifølge rygter forlyder det at interessen i familien Wozniacki er mere end bare almen, for der går rygter om at Caroline går med planer om en politisk karriere når hun ikke længere skal spille tennis.

”Ja, vi har talt internt i familien, at det kunne være spændende med en politisk karriere engang, men det skulle ikke være for et af de etablerede partier, det kunne være fedt at starte sit eget,” fortæller Wozniacki og slutter ”Men nu ligger min primære fokus på tennis og jeg synes da også at jeg har god medvind på banen i dag og tror da bestemt at det måske er i år at jeg skal vinde en grand slam.”

Også farmand og tidligere træner, Piotr Wozniacki var klar med en udtalelse, men da ingen på redaktionen forstår polsk har vi i stedet spurgt Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen, hvad hun synes om muligheden for et Wozniacki-parti; ”Hvad fanden laver i inde i min lejlighed igen?! Sagde jeg ikke i skulle forsvinde! Jeg ringer til politiet!” udtalte en tydeligt ophidset Johanne Schmidt-Nielsen.

Det er ikke første gang at kendte som ikke har nogen forstand på politik ønsker sig at få en politisk karriere, man har tidligere set folk som Paula Larrain, Joachim B. Olsen og Simon Emil Ammitzbøll forsøge sig som politikere uden det store held.

Vi på redaktionen følger naturligvis både valget, de kendte og Wozniacki tæt.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4144

Skrevet af d. 4. september 2011. Tilhører sektionerne: Kendte, Politik, Sport, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

3 kommentarer for “Wozniacki som statsminister?”

  1. Hehe.. Kanon indlæg, rigtig godt skrevet!!

  2. Samson

    Ha ha…. Det var godt nok dagens grin 😉 På den anden side kan det kun blive bederer……..

  3. Kim

    Haha, sådan 🙂
    Hvis hun stiller op, så får hun helt sikkert min stemme 🙂

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes