Pia K og Helle T tørner sammen i mudderbrydning

Mudderbrydning mellem Helle Thorning og Pia Kjærsgaard

Modelfoto (censuren tillod ikke fotos af Helle T og Pia K i mudderbrydningsarenaen)

Som en konsekvens af at vælgerne ikke gider mere valgflæsk, balloner og tomme floskler, tørnede Pia K og Helle T sammen i en omgang mudderbrydning ved Dybbøl Mølle. Der blev kæmpet i henhold til de internationale regler fra Mud Wrestling Association, hvor alt (undtagen tomme valgløfter) er tilladt. Ingen TV-stationer har billeder fra kampen. Men her kommer et resumé.

0:00

Kampen er blæst i gang. Tilskuerne hujer og råber. Pia og Helle starter forsigtigt. De skal lige vænne sig til at bevæge sig i den glatte, mudderfyldte arena.

0:45

Helle T hiver en af sine tasker frem og svinger den resolut imod Pia Ks hoved. Pia K undviger og sætter et modangreb ind: En kombination af flæskesvær og rødgrød rammer Helle T i øjnene. Helle T er blændet. Larmen og spændingen hos publikum stiger markant. Er det allerede slut? Nej! Helle T reddes af gonggongen, idet hver af de 3 omgange kun varer et minut.

Pia Kjærsgaard og Helle Thorning inden de går i gang med slaget ved Dybbøl

Pia Kjærsgaard og Helle Thorning inden de går i gang med slaget ved Dybbøl

I pausen får begge fribrydere gode råd og vejledning af deres spinning-instruktører. Gongen lyder og de to kamphøner er klar til kamp. Efter fagterne og stemmerne at dømme, vil begge parter sikkert gå aggressivt til værks i næste runde.

1:05

Både Pia og Helle lægger ud med noget som ligner en mellemting mellem et karatespark og en glidende tackling. Det er svært at se, hvad der sker, for begge ligger begravet i mudderet og stønner af smerte. At dømme efter, hvor de ømmer sig, kan man som mand glæde sig over, at det ikke var en selv det gik ud over.

1:42

Helle T har fanget Pia K i en dobbelt Nelson og råber: Overgiv dig så! Du ved jeg er stærkest! Pia K svarer resolut med en nakkeskalle mod Helle Ts næse. Helles Partifarve strømmer i stride strømme ud af Helles næse.

Det får tilskuerne, som primært er fra DSU og DFU til at ryge i hovederne på hinanden, mens Pia K og Helle T river hårtotter af hinanden inden i ringen. Kampdommeren afblæser kampen og skyder 2 gange op i luften med et oversavet jagtgevær, som var blevet beslaglagt af toldkontrollen ved grænsen tidligere på dagen.

Ingen vinder
På grund af afbrydelsen findes ingen vinder af kampen. Helle og Pia råber nogle af sprogets værste gloser efter hinanden og vil gøre det færdigt uden for ringen. Sikkerhedsvagterne og deres Rottweilere sætter dog en stopper for dette.

Hverken Pia Kjærsgaard eller Helle Thorning havde lyst til at lade sig interviewe af AndePosten omkring dagens kamp. Begge havde travlt med at blive forbundet og syet. Det bliver spændende at se, hvordan denne kamp påvirker den videre valgkamp.

Køge Festuge danner ramme for kampen mellem Bertel Haarder og Henrik Sass-Larsen

Mudderbrydning bliver opvarmning til koncert med Infernal

Mere mudderbrydning til Køge Festuge
AndePosten erfarer at ”Slaget ved Dybbøl” ikke er sidste gang i denne korte valgkamp, at sådanne kampe bliver arrangeret. Der er allerede aftalt en kamp mellem Bertel Haarder og Henrik Sass-Larsen.

Kampen skal foregå på Køge Torv i uge 35, hvor der er Køge Festuge. Kampen vil være opvarmning til Infernal, som går på sent lørdag aften.

Hvis du hører om andre kampe, vil vi her på AndePosten gerne have et tip.

Spil på kampene
Hos spillefirmaet BestBet.com har man fået øjnene op for disse kampe og det vil fremover blive muligt at spille på kampene.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4072

Skrevet af d. 29. august 2011. Tilhører sektionerne: Danmark, Kendte, Politik, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes