Opfinder af sølvpapirshatten kidnappet af rumvæsner

John "Ser alt" så sandsynligvis ikke rumvæsnerne komme, og er nu måske bortført til det ydre rum.

John "Ser alt" så sandsynligvis ikke rumvæsnerne komme, og er nu måske bortført til det ydre rum.

Den midtjyske opfinder af sølvpapirshatten er blevet kidnappet af rumvæsner. John “Ser alt” Braad der for 35 år siden opfandt den specielle hat, der kan beskytte mod netop bortførelse af rumvæsner, blev natten til søndag bortført fra sit hjem i Bjerringbro.

John ”Ser alt” Braad er opfinderen af sølvpapirshatten, som beskytter mod tankelæsning. De fleste danskere kender også John Braad fra sine synske evner, han har bl.a. i en årrække optrådt i Hjemmet som sandsiger under mottoet “John ser alt”.

Som positiv sideeffekt kan sølvpapirshatten også beskytte mod bortførelse af rumvæsner.  Eller, det skulle den i hvert fald gøre.

”Hatten virker skam! Jeg tror dog, der er en anden forklaring, nemlig at John slet ikke havde hatten på i nat,” forklarer opfinderens far, Kurt Braad.  ”Det er den eneste naturlige forklaring”.

Vidnet dokumenterede hændelsen over John "Ser Alt" Braads hus med dette billede.

Vidnet dokumenterede hændelsen over John "Ser Alt" Braads hus med dette billede.

UFO på spil
Vidner forklarer, hvordan et kraftigt lysende objekt, der ligner en UFO, i ca. 10 minutter svævede over John ”Ser alt” Braads hus i Bjerringbro.

”En kraftig projektør lyste hele huset op. Og så pludselig, pist, var det hele overstået og objektet fløj med høj fart nordøst og opad,” forklarer et vidne til episoden i nat.

Bag efter har ingen kunnet finde John ”Ser alt” Braad.

Verdensberømt opfindelse
Sølvpapirshatten umuliggør telepatisk kommunikation mellem rumvæsner og mennesker.  Da John ”Ser alt” Braad opfandt den, eliminerede han praktisk talt problemerne med bortførelser. Og verden over er hatten berømt for at forhindre bortførelse af rumvæsner. Flere tidligere bortførte personer benytter døgnet rundt opfindelsen.

Praktisk virker hatten således, at rumvæsner ikke kan bortføre mennesker, som har hatten på hovedet. Rumvæsner kan nemlig ikke kontrollere menneskers tanker eller kommunikere ved at bruge telepati. Når rumvæsner ikke kan kommunikere eller kontrollere et menneske, så kan det ikke bortføres.

John blev klar over sølvpapirets effekt, da han ikke selv kunne “se noget som helst med hatten på”. John har siden spæd været synsk, og hans evner stoppede altså når han havde en hat af sølvpapir på hovedet. John kunne hurtigt se, at hatten også burde virke omvendt – og således blev den et værn mod rumvæsner.

Kurt Braad er oprørt over situationen og håber på hurtigst muligt at se sin søn igen.

Kurt Braad er oprørt over situationen og håber på hurtigst muligt at se sin søn igen.

Håber på det positive
Kurt Braad er oprørt over situationen og håber på hurtigst muligt at se sin søn igen.

Kun to gange siden 1976 har hatten fejlet. Faderen tror ikke på, at hatten led af en teknisk fejl.

”Der er adskillige sølvpapirskugler i Johns hjem, så jeg tror de fik ham uden han havde hatten på. De fangede ham i et svagt øjeblik, måske var han i gang med en af sine synske seancer (John kan ikke bære en hat af sølvpapir når hans synske evner skal virke, red.).  Men jeg håber på det bedste. Al erfaring viser, at bortførte kommer tilbage, så det gør John også,” håber Kurt Braad.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=3971

Skrevet af d. 28. august 2011. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Topnyheder, Videnskab. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

5 kommentarer for “Opfinder af sølvpapirshatten kidnappet af rumvæsner”

 1. Lars Sørensen

  Godt set Michelle. Tænk hvad der ellers skal ske med al den julemad – og så endda i et år hvor der både skulle være flæskesteg og and.

 2. jesper kortsen

  man kan tro på det eller la vær men hvis ikke man tror på det så burde man jo bare kontakte politiet eller en detektiv til at opklare sagen.. er det hele snyd så gemmer han sig et sted for at få os andre til at tro på noget falsk. og det burde ikke være svært at finde beviser. man kan aldrig holde en hemlighed skjult i særligt lang tid før at det går galt. og hvis det er sandt må man håbe at alt går godt med ham og han klarer turen tilbage.

 3. jesper kortsen

  men må indrømme at hvis det var mig der blev lavet sån en joke om så alle bare offentligt kan læse om det og kommentere det så ville jeg få et anfald af raserri.. kan ikke helt se hvor det sjove i det hele er henne… fordi hvad nu hvis det nu faktisk var sandt… hva så…. !!!???

 4. JørgenG

  Jammen, er da slet ingen update på denne så tragiske begivenhed?
  Vi kan da ikke lade Johns ånd sådan svæve i uvished i Altet? Nogen og at må gøre noger!

 5. jc

  http://zapatopi.net/afdb/
  Aluminum Foil Deflector Beanie

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes