Dansk Zombie Forening raser mod zombie-rygter

Dansk Zombie Forenings formand, Anne Marie Sørensen erkender: ” Ja vores bid er smitsomt, men det er Lisbeth Østergaards skræv vel også?”

Dansk Zombie Forenings formand, Anne Marie Sørensen erkender: ” Ja vores bid er smitsomt, men det er Lisbeth Østergaards skræv vel også?”

Meget tyder på at et opgør mellem Dansk Zombie Forening og Dansk Anti-Zombie Forening kan være på vej. Konflikten mere end ulmer mellem de to foreninger.

Dansk Zombie Forenings formand, Anne Marie Sørensen, blandt zombier ofte blot kaldt Rie, tager Dansk Anti-Zombie Forenings udmelding, om at give gratis skydevåben til nye medlemmer med ophøjet ro, men er dog er klar til kamp om nødvendigt.

De kan bare komme an
Anne Marie Sørensen anser ikke Dansk Anti-Zombie Forening for en større trussel mod de danske zombier.

Hun forklarer: ”Hvis nogen fra Dansk Anti-Zombie Forening bevæger sig ind på en kirkegård om natten, så er de ikke modige, men kun dumme.”

Læs også: Hver anden dansker uvidende om, hvordan man slår en zombie ihjel

”Lisbeth Østergaard fra Dansk Anti-Zombie Forening får det til at lyde som om det er nemt at slå zombier ihjel, men det er det altså ikke. Vi gode til at liste os ind på byttet og vi angriber lynhurtigt og gerne i flok. Så Dansk Anti-Zombie Forening kan da bare komme an,” fremturer Anne Marie Sørensen.

Formanden erkender at zombier spreder deres smitte via bid. ”Ja vores bid er smitsomt, men det er Lisbeth Østergaards skræv vel også?” griner Anne Marie Sørensen højt.

Lisbeth Østergaard lyver
Anne Marie Sørensen afviser Lisbeth Østergaards påstand om at have slået 110 zombier ihjel.

”I de ca. 140 år jeg har været formand for Dansk Zombie Forening har jeg kun kendskab til 23 dødsfald blandt danske zombier, så jeg kan klart afvise Lisbeth Østergaards påstand som værende usand,” fortæller Anne Marie Sørensen til AndePosten.

Hun fortsætter: ”Jeg tror heller ikke hun kommer langt med sin opfordring til AndePostens læsere, om at melde sig ind i Dansk Anti-Zombie Forening, da ca. 1400 ud af AndePostens knap 1600 læsere allerede er medlemmer af Dansk Zombie Forening”.

Dansk Zombie Forening har på landsbasis ca. 380.000 medlemmer. Læs mere om foreningen i denne artikel.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=4046

Skrevet af d. 25. august 2011. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Danmark, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes