Hemmelig milliardærloge afsløret

Et engelsk website afslører i dag en hemmelig milliardærloge. Logen står bag verdens recession og finanskrise. Hele verdens dårlige økonomi, som har præget os mere eller mindre siden 2007, er planlagt og kontrolleret af få rige personer, der ønsker at kontrollere magten. Også i Danmark findes medlemmer.

De rigeste i verden, ca. 0,1% af verdens befolkning, har siden 2007 planlagt og kontrolleret begivenheder over hele verden, der er direkte skyld i verdensøkonomiens store problemer. Det skriver det velansete engelske online tidsskrift The Spoof.

Motivet er, at de rigeste ønsker at forblive en magtelite.

Penge får verden til at køre rundt - og nogle få mennesker har alle pengene!

Penge får verden til at køre rundt - og nogle få mennesker har alle pengene!

”Alt for mange personer begyndte at tjene millioner og milliarder. Der blev simpelthen for mange milliardærer, så verdens rigdomme blev fordelt på for mange mennesker,” udtaler en anonym kilde til tidsskriftet.

Middelklassen er fjernet
Med præcist udførte operationer i Grækenland, USA og andre steder er det lykkes logen at skabe gældskriser, bankkrak, aktienedture, virksomhedslukninger og skattestigninger.

Manøvren fjerner en stor del af middelklassen. En klasse, som bevægede sig ind på elitens rigdomme.

Forgreninger til Danmark
I Danmark forgrener plottet sig til krakkene af blandt andre Roskilde Bank og Fjordbank Mors.

Af dokumenterne, som det engelske website fremlægger, er tydeligt angivet at i Danmark er medlemmerne af den hemmelige milliardærloge som minimum LEGO-familien, Danfoss- og Grundfos-ejerne, og selvfølgelig især Mærsk Mc-Kinney Møller.

AndePosten har søgt en kommentar fra eksperter i den danske finansverden. Ikke mange turde udtale sig. Men det gjorde Klaus Riskær Pedersen til gengæld. Klaus Riskær er selv en mand, som konstant forsøger at komme til tops blandt de rigeste i verden – dog for tiden sat lidt tilbage af nogle retsmæssige udfordringer.

"Der er nu tydeligt, at de økonomiske trængsler tilbage fra 2007 er et økonomisk setup fra milliardærlogen," fremhæver Klaus Riskær i sin analyse.

"Der er nu tydeligt, at de økonomiske trængsler tilbage fra 2007 er et økonomisk setup fra milliardærlogen," fremhæver Klaus Riskær i sin analyse.

”Verdens befolkninger lever af krummerne fra de riges bord, præcis som milliardæreliten ønsker det. Og der er bare ikke noget, som manden på gulvet kan gøre ved det.,” fortæller Klaus Riskær i sin analyse.

“Der er nu tydeligt, at de økonomiske trængsler tilbage fra 2007 er et økonomisk setup fra milliardærlogen,” fremhæver Klaus Riskær i sin analyse.

De toprigeste i verden ejer også størstedelen af alle ressourcer. Eller med andre ord, ca. 0,1% af verdens befolkning ejer 98,7% af verdens ressourcer. Eller med andre ord, så har ca. 0,1% af verdens befolkning 98,7% af al magt i verden.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=3916

Skrevet af d. 13. august 2011. Tilhører sektionerne: Erhverv, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes