Optakt til London OL 2012 godt fra start

Den forgangne weekend har man for taget hul på forberedelserne til OL i London 2012. Publikum er alvorligt opsatte. Især unge synes at deltage i forberedelserne med stor energi, spektakel og masser af levende lys. Byens politi er også på gaden, hvor de blander sig med byens borgere og viser opbakning.

Om et år er den engelske hovedstad vært for de olympiske lege. Spændende events og optakter er godt i gang. Allerede nu er byens borgere vilde af begejstring.

De olympiske arrangører har netop denne weekend fløjtet op til generalprøver i og omkring London.

Forberedelserne til OL i London 2012 er godt i gang.

Forberedelserne til OL i London 2012 er godt i gang.

De første generalprøver bød på flere discipliner. Blandt andet stenkast, stafet-løb, længdespring, brydning, en ny form for rugby og meget mere.

Formålet er, at teste det nye stadion og rammerne. Men også at involvere byens borgere til den verdensomspændende event i 2012.

Byen er tændt
Og man må sige, at englænderne altid finder på noget nyt – også denne gang. For foreløbige smugkig på generalprøven viser, at publikum denne gang kommer endnu tættere på slagenes gang end nogensinde før.

Politiet bakker talstærkt generalprøverne op.

Politiet bakker talstærkt generalprøverne op.

Publikum er i konstant bevægelse, kommer med store motiverende opråb til udøverne, og ofte løber en del. Publikum VIL bare være tæt på.

Flere store bydele synes med på optakten. Og de fortsætter også minimum denne uge. Endda andre byer i England støtter op, og afholder deres egne støttesamlinger – uanfægtet, at OL altså ikke kommer til at foregå i f.eks. Birmingham – men indbyggerne synes ligeglade.

Prominent opmærksomhed
Mandag aften forlyder det, at premierminister David Cameron afbryder sin ferie og vender hjem til England for at deltage i optakten.

Cameron har altid været begejstret for sport, og han vil givetvis ikke gå glip af sidste del af generalprøverne – fremfor at holde ferie med sine nærmeste.

OL i London afholdes 27. juli til 12. august 2012. London den første by, der er vært for OL tre gange. De to forrige gange var i 1908 og 1948.

 

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=3885

Skrevet af d. 9. august 2011. Tilhører sektionerne: Sport, Topnyheder, Udland. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes