Fuglen er løbet: Kriminel og farlig struds på fri fod

Politiet efterlyser en kriminel og usædvanlig voldelig struds. Den sættes i forbindelse med bl.a. adskillige hjemmerøverier. Politiet understreger, at borgere under ingen omstændigheder selv skal forsøge at pågribe fuglen.

2011 er åbenbart året, hvor farlige dyr undslipper fangenskab. Tidligere på året kunne vi her på AndePosten bringe nyheden om, at den farlige abe Bigfoot var sluppet løs, for dernæst at forsvinde sporløst og måske/måske ikke være omkommet i et mexicansk narkoopgør.

Læs også: Aben igen på flugt
Samt Farvel til dræber-aben Bigfoot?

Nu kan vi her berette om endnu en farlig dyreflugt.

Denne gang drejer det sig om en farlig struds der er stukket af fra sin indhegning i Hørve på Sjælland.

Hold afstand
Den undslupne fugl er også kendt i kriminelle kredse som ”Pretty Poul”. Og han er kendt for at have deltaget i diverse bank- og hjemmerøverier og beskrives som usædvanlig voldelig.

Desuden menes han at være bagmanden for drabet af en lama og to chinchillaer tilbage 1988.

”Pretty Poul” beskrives som 100-150 kg. tung og omkring 2 m. høj. Hvis han spottes skal man undgå kontakt og i stedet kontakte politiet på 112.

Ekstra vagter
”Ja, det er en utrolig ustabil situation vi er i. Først stikker Bigfoot af og nu ”Pretty Poul”. Vi er nervøse for denne tendens og vi har sat ekstra vagt omkring andre af vores højrisikofanger vi har rundt omkring i landet,” udtaler politikommissær Barnaby.

Om denne flugt har nogen sammenhæng med Bigfoot’s flugt vides endnu ikke. Vi på AndePosten følger naturligvis sagen nøje og opdaterer løbende nyheden omkring ”Pretty  Poul’s” flugt.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=3735

Skrevet af d. 2. august 2011. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Krimi, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes