Volbeat stiller op til Melodi Grand Prix

Allerede nu annoncerer Volbeat, at de stiller op til Melodi Grand Prix i 2012 - og med Birthe Kjær på vokal!

Allerede nu annoncerer Volbeat, at de stiller op til Melodi Grand Prix i 2012 - og med Birthe Kjær på vokal!

Det hårdtslående danske rockband Volbeat har netop offentliggjort, at de stiller op til Melodi Grand Prix i 2012. Bandet, som ofte før har brugt gæstesangere, har denne gang valgt at alliere sig med Birte Kjær i en hårdtslående duet.

Volbeat, der de seneste år har høstet stor succes i både ind- og udland, er ikke bange for at udfordre sig selv. De vil nu prøve kræfter med Melodi Grand Prix. For frontmanden i Volbeat, Michael Poulsen, er det en drengedrøm der langt om længe går i opfyldelse.

Volbeats mest aggresive sang
“Det er klart vores hårdeste udspil nogensinde og Birte giver den virkelig gas,” fortæller Michael Poulsen energisk til AndePostens journalist.

Michael Poulsen mener, at Danmark er klar til hårdtslående metal i bedste sendetid.

“Nummeret er ekstrem hårdt, hvor jeg både synger og growler. Dertil kommer Birtes mest aggresive vokal til dato. Det er ikke sikkert, at alle kan lide det, men jeg kan ikke se hvorfor man ikke kan drikke kaffe og spise småkager, mens man ser Volbeat  og Birte Kjær gå amok til Melodi Grand Prix,” siger Michael Poulsen.

Koreografien skal på plads
Normalt er koreografi ikke noget Volbeat bruger, men denne gang bliver det nødvendigt.

“Vi bruger ikke koreografi i traditionel forstand, men vi har allerede brugt en del tid på at lære Birte at headbange,” fortæller Michael Poulsen, som håber på at vinde den prestigefyldte konkurence.

“Jeg har altid været vild med Melodi Grand Prix. Vi har før spillet sammen med Metallica og spillet på Roskildes orange scene, men at vinde Melodi Grand Prix vil alligevel være det absolut største for os,” slutter en glad Michael Poulsen.

 

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=3708

Skrevet af d. 31. juli 2011. Tilhører sektionerne: Kendte, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

En kommentar for “Volbeat stiller op til Melodi Grand Prix”

  1. Kasper W

    troede faktisk volbeat var i USA lige nu men hvis dette passer får vi jo det at se i morgen ? 😀 for en gangs skyld skal jeg se grand prix bare for at have chancen for at se dette 😛

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes