Brevkassen: Hun snakker med andre mænd!

En læser spørger, hvordan han skal forholde sig til sin kone, der snakker med andre mænd. Igen har AndePostens brevkasseredaktør Werner Liebevoll et overraskende råd i ærmet.

Kære AndePostens brevkasse!

Jeg har et problem som jeg har svært ved at leve med, måske kan du give mig nogle redskaber så jeg kan komme videre…

Jeg mødte kvinden i mit liv for ca. 3 år siden – det startede ved kærlighed ved første øjekast. Vi har det faktisk rigtig godt sammen. I det store og hele. For…

Min kone har brug for at snakke sammen med andre mænd. Måske hun gør det for at blive bekræftet. Hun siger, hun altid har gjort det. Hun har lovet mig at stoppe, men jeg ved, at hun stadig snakker sammen med dem, det er unge mænd og det er ældre lidderbukke, og jeg synes ikke rigtig, at jeg kan klare det mere…. jeg tror bare det er en fase og nok skal gå over med tiden, men ved det jo ikke??

Vil du hjælpe mig til forståelse, jeg elsker jo kvinden rigtig meget…

De bedste hilsner fra Johannes.

Kære Johannes,

Jeg tror, du har en umådelig besiddertrang uden at vide det. Det er vigtigt, at vi i parforholdet respekterer og accepterer hinanden og giver plads til de forskelligheder, der nu måtte være – dog uden at gå imod ens egne overbevisninger, for så lever vi mere på den andens præmisser. Og du skal selvfølgelig ikke leve på din kones præmisser.

Derfor synes jeg, du skal mærke efter, helt ind i hjertet, hvad det er du har brug for fra hende og derefter fortælle hende det. Det kan godt være, det er en fase, hun skal over. Det, at snakke med andre mænd, kan hun måske stoppe med ganske frivilligt – måske ikke. Men det er svært for dig, at ændre det uden at gøre noget.

Du kunne selvfølgelig tage mere drastiske skridt, som at opdrage lidt på hende med fast hånd. (Det skriver du intet om?). Der findes aldeles udmærkede piske og gag-balls, som du måske kunne kigge i retning af? Hertil kunne du fortælle hende, at du ikke kan leve med det. Vær fast, så hun forstår det. Kan du det?

Hvis denne kvinde får dig til at føle dig fantastisk, spørg dig så, hvad du gerne vil have og hvor langt du vil gå for at du føler dig værdsat og elsket. Du skal også gøre noget af arbejdet. Og det kan den faste hånd nok hjælpe dig med.

Har du viljen til at være håndfast?

Med venlig hilsen,
Werner Liebevoll, brevkasseredaktør.

 

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=3487

Skrevet af d. 5. juli 2011. Tilhører sektionerne: Samliv, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes