Cmon - try

Nyt middel mod global opvarmning

Efter mange års forskning har en gruppe forskere fundet ud af, at jorden bliver varmere når solen skinner på den. Solens aktivitet og temperaturen på jorden har en sammenhæng. Hvis dette er tilfældet, er forskerne allerede klar med en løsning.

De seneste par år har der været en enorm opmærksomhed på den globale opvarmning – og mange giver CO2 skylden. Men måske viser det sig at de tager fejl.

Efter mange års forskning har man fundet ud af, at CO2 måske ikke er årsagen til den globale opvarmning. Temperaturen på jorden påvirkes direkte af aktiviteten på solens overflade. Forskere har sammenlignet data fra de seneste 200 år, og det har vist sig at solens aktivitet og temperaturen på jorden følger hinanden tæt. Hvorimod mængden af CO2 sammenlignet med temperaturen på jorden faktisk slet ikke følger hinanden.

Hidtidige teorier har fejl og mangler
“Hvis man kigger på det rent historisk, så faldt temperaturen faktisk drastisk, da de første maskiner der kørte på kul blev populære. Hvilket er mærkværdigt, for vi udledte langt mere CO2” – udtaler en anonym forsker, der frygter at folk vil hade ham for hans teori. “Der er mange fejl og mangler i teorien om at CO2 er grunden til global opvarmning,” tilføjer han.

Dette er blot vanddamp, men ligner røg.

Dette er blot vanddamp, men ligner røg.

Medierne lyver
Vi har undersøgt lidt, hvad det er medierne faktisk fortæller forbrugeren, og det viser sig at de klip der bliver vist i TV af store isklumper der smelter og flækker midt over – er meget naturligt i det miljø. Det er ca. lige så usædvanligt, som når bladene falder er træerne herhjemme.

Desuden viser det sig, at de klip i medierne, hvor man ser store kraftværker udleder forurening, faktisk slet ikke er forurening alligevel. Den farlige røg der kommer ud er faktisk blot vanddamp.

Hvis vi har ret denne gang, er vi klar!
Vores anonyme forsker har dog ikke tænkt sig bare og sidde og vente på om han får ret eller ej.

En gammel teori er, at en kæmpe parasol over jorden vil hjælpe mod problemet. Men den virker ikke i praksis.

En gammel teori er, at en kæmpe parasol over jorden vil hjælpe mod problemet. Men den virker ikke i praksis.

I tilfælde af at solens aktivitet har noget med jordens temperatur at gøre er han klar. En gammel teori er, at en kæmpe parasol over jorden vil hjælpe mod problemet. Men denne løsning er svær at udføre, da jorden har det med at flytte sin hældning mod solen- Således skal parasollen konstant flyttes med, som året går sin gang på jorden.

“Nej, jeg foreslår en meget bedre løsning. Alle ved, at man hellere vil sidde i en hvid bil fremfor en sort bil når solen virkelig er hård,” udtaler vores ekspert, mens han fortæller, hvorfor sorte ting bliver varmere end hvide. “Så hvorfor maler vi ikke bare alt i verdenen hvidt? – på den måde vil solens stråler ikke have den samme opvarmende effekt på vores jord,” udtaler forskeren.

Greenpeace har læst forskerens rapport, og det siges at de lige nu arbejder på at skaffe en kontrakt med Flügger farver. Kilder beretter, at Greenpeace har bestilt fem milliarder liter hvid maling – men så vidt vi ved er de stadig i forhandlingsforløbet, da de prøver at få lidt mængde rabat.

“Jeg vil gøre alt for isbjørnene!” udtaler et lidt forvirret medlem af Greenpeace.

Modeeksperten Jim Lyngvild er også med på idéen. “Det lyder som en genial idé, om ikke andet så er farven hvid altid på mode” udtaler en meget begejstret Jim Lyngvild.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=3410

Skrevet af d. 1. juli 2011. Tilhører sektionerne: Topnyheder, Videnskab. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.
Cmon - try

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes