Jesus lever – som verdens bedste!

Messi afbildes visse steder med engle-vinger. Noget der nu viser sig ikke at være helt uden grund.

Messi afbildes visse steder med engle-vinger. Noget der nu viser sig ikke at være helt uden grund.

I de seneste 5 år har verdens fodboldelskere ladet sig betage af Barcelonas lille argentiner Messi. Mange har endda spøgt med, at han måtte komme fra en anden planet. Det er dog ikke helt korrekt – Messi er nemlig en reinkarnation af Jesus! Messi/Jesus blev afsløret af en lille dreng fra Buenos Aires!

Da Lionel Andrés Messi som 13-årig blev købt af FC Barcelona havde de færreste hørt om ham. Men med prisen som verdens bedste fodboldspiller i de seneste to år har den lille argentiner skabt utrolig meget opmærksomhed omkring sin egen person.

Dog havde de færreste nok forventet det, som Messi i dag afslørede på et pressemøde i Argentina.

Ville ned på jorden igen
”Da jeg besluttede mig for at ville ned på jorden igen, aftalte jeg med min far, at jeg måtte holde min identitet hemmelig indtil den blev afsløret” forklarer Messi – og det er altså sket nu. ”Mange fans har sagt ting som ”Messi er Gud”, men det er jo ikke rigtigt. Derfor har jeg kunne holde det hemmeligt” uddyber han.

Det blev en lille dreng fra Buenos Aires der afslørede Jesus. Han så Messi på gaden, smed sig på knæ og råbte ”Messi, min jesus!” Det afslørede Messi, som derfor var nødt til at gå til bekendelse.

Kan nu være sig selv
”Det er egentlig dejligt nok. Nu kan jeg være mig selv” fortæller Messi, der også stod bag et mindre mirakel i Barcelonas trup. Da venstrebacken Eric Abidal fik konstateret kræft, var det nemlig Messi der, ved hjælp af håndspålæggelse, fik kureret franskmanden.

Eric Abidal blev ramt af kræft i leveren, men hurtigt kureret af Messi/Jesus ved håndspålæggelse.

Eric Abidal blev ramt af kræft i leveren, men hurtigt kureret af Messi/Jesus ved håndspålæggelse.

”Eric vidste det egentlig ikke. Jeg lod som om jeg bad for ham” forklarer Messi, som altså blev afsløret blot få måneder efter hændelsen.

Barcelone forlænger sandsynligvis kontrakt
FC Barcelonas træner har nu sat et intensivt arbejde i gang for at få forlænget Messis kontrakt.

”Vi har en kontrakt klar til ham gældende for de næste 15 år, og derudover en 50 år lang kontrakt som fysioterapeut. Han kan jo helbrede alle skader, træthed m.m. Det sparer os en masse penge i reservespillere” forklarer Guardiola.

Efter pressemødet forsøgte Messi også at kurere rivalen Real Madrids træner Jose Mourinho for dumhed. Det var dog en for stor mundfuld, selv for Jesus, der måtte give fortabt efter to timer.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=3258

Skrevet af d. 16. juni 2011. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Sport, Topnyheder, Udland. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes